Celebrity

12. června 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Martina Pártlová promluvila o rozpadu 3v1: Mrzí mě to, navždy budu vzpomínat

Martina Pártlová promluvila o rozpadu tria 3v1

Martina Pártlová (45) toho v poslední době stíhá více než dost. Pečuje o dceru Stellu, vydala nové album a do toho všeho si ještě vyzkoušela roli modelky. S herečkou jsme se potkali na módní přehlídce sourozenců Ponerových, kde exkluzivně pro Prima Ženy prozradila, jak si udržuje postavu, jak se vypořádává se stresem, i jak je to s rozpadem tria 3v1.

Módní přehlídka, kterou uspořádali sourozenci Ponerovi, se tentokrát nesla ve velkolepém stylu. Návrháři totiž nechali na Letenské pláni postavit obří cirkusové šapitó. Po mole se prošla desítka modelek. Vůbec poprvé se na přehlídkovém mole ale objevila také zpěvačka Martina Pártlová.

Čtěte také: Módní přehlídka, kterou Česko nezažilo: Na mole zazářila Krainová, Kuchařová i Pártlová

Martino, jak jste se cítila v roli modelky? Převládala u vás nervozita?

Musím říct, že jsem se bála víc než před svým koncertem. Byla to pro mě zcela nová zkušenost. Měla jsem z toho nervy a vůbec nechápu, jak se tím může někdo dobrovolně živit. Bolely mě nohy a byla jsem nervózní. Ani jsme si pořádně nevyzkoušeli choreografii, takže jsem tam lítala, jak nadmutá holubice, ale bylo to super.

Co vám pomáhá se lépe vypořádat se stresem?

Sklenička prosecca, dvě, možná i tři.

Objevila jste se mezi modelkami. Jak si udržujete postavu?

Nijak. Začala jsem teď sice cvičit, ale jak cvičím, tak mám i větší chuť k jídlu. Dopadlo to tak, že jsem ztloustla ještě o tři kila. Ale cvičit mě baví, aspoň párkrát v týdnu.

Jak to máte s módou? Nakupujete často a potrpíte si na luxusní kousky?

Ne, naopak. Já jsem člověk, který chodí zásadně v našem merchy, co máme s Verčou Arichtevou. Vždycky když si vzpomenu, že bych si něco chtěla koupit a jdu do toho obchodu, tak se mi nic nelíbí. Nevím, jak to dělám. Jsem tedy spíš takový on-line nákupčí.

Mohlo by vás zajímat: Hádka kvůli poprsí. Manželka herce Blažka zhanila dekolt Veroniky Arichtevy

Jak vše stíháte skloubit dohromady? Pomáhá vám partner?

Ano, závisí to především na mém partnerovi, který mi je velmi nápomocný. Nebýt jeho, tak bych nic z toho, co dělám, dělat nemohla.

Nedávno jste vydala nové album, kdy se v médiích rozebírala jedna z písniček, konkrétně to, jestli je o rozpadu tria 3v1. Jak to tedy je?

Je to takové moje rozloučení s 3v1. Byly jsme spolu nějaký čas a bylo to pro mě krásné. Nebylo to vždycky lehké, ale je to zkrátka takové rozloučení s holkama. Na konci si myslím, je dost cítit, že mě to mrzí.

Vzpomínat budete ráda?

Tohle období bylo nejšťastnější v mém životě, takže na něj budu vždycky ráda vzpomínat.

Podívejte se na velkolepou přehlídku, na které zazářila i Martina Pártlová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.