Simona Krainová dřív hanila značku sourozenců Ponerových, teď pro ně předvádí

Velkolepá módní přehlídka Poner

Simona Krainová není typ člověka, který by se bál jít proti proudu. V minulosti se poměrně ostře vymezila proti české módní značce Poner. Dnes pro ni chodí po přehlídkovém mole.

Módní značku Poner mají na svědomí sourozenci Jakub (39) a Nikol (34) a nedávno společně oslavili už 10 let její existence. Při té příležitosti se rozhodli uspořádat velkolepou módní přehlídku v cirkusovém šapitó v Praze na Letné, na kterou dorazila řada celebrit a influencerů. Byla mezi nimi i modelka Simona Krainová, která se nikdy příliš nebála říct svůj názor.

A jak už to tak bývá, lidé ho někdy časem mění. Stejně tak tomu bylo i u Simony, která se do značky ještě v roce 2016 pouštěla. Hlavním strůjcem byl její kamarád, stylista Filip Vaněk, který se nedržel příliš zkrátka a na svém Facebooku se do značky opřel. „Šaty Poner za 130 tisíc? Proboha, lidi, nebuďte hloupí a za 130 tisíc si kupte róby Dior, Gucci, Fendi, Oscar De La Renta, Elie Saab, Gabbana. Skutečná jména, skutečné značky, skutečné tkaniny, zpracování a prestiž,“ napsal tehdy na svůj profil na Facebooku.

Poner nebo Poser?

Pod jeho myšlenkou se okamžitě začaly hromadit komentáře od dalších lidí. Mezi nimi byla i Simona. „A není to Poser?“ napsala tehdy pod příspěvek Krainová. Jak se ale zdá, nyní už je vše jinak a Simona značku naopak vychvaluje.

Mohlo by vás zajímat: Taťána Kuchařová si rýpla do dnešních modelek: Chybí jim přirozenost a vypadají stejně

„Beznadějně vyprodaný cirkusový stan na velkolepou módní show sourozenců Ponerových bude praskat ve švech! Je mi ctí, že můžu být u toho. Je hezké pozorovat, jak stoupáte ke hvězdám,“ napsala Krainová na Instagram. Modelka byla jednou z hlavních hvězd, které se prošly po přehlídkovém mole a prezentovaly modely sourozenců Ponerových.

Čtěte také: Každou přehlídkou se vytvoří větší chtíč, říká známá módní návrhářka Vanda Janda

Kromě ní mohli návštěvníci vidět například Miss World roku 2006 Taťánu Kuchařovou, letošní Miss World Krystynu Pyszkovou, Taťanu Makarenko a vůbec poprvé se po mole prošla také zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová.

Simona Krainová promluvila o životě v Dominikánské republice:

Sdílejte článek
Štítky modelka Simona Krainová Filip Vaněk Poner móda módní přehlídka cirkus

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 7. 2024

Někteří lidé mají tendenci být plaší. Téměř se omlouvají za to, že žijí. Pro ně je důležité držet se při zemi. Pravděpodobně si myslíte, že jste takoví, ale jste na omylu, Berani. Potřebujete se trochu ujistit. Uvnitř vás se skrývá spousta zajímavých věcí, které potřebují vyjít na povrch. Věřte si.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.