Hádka kvůli poprsí. Manželka herce Blažka zhanila dekolt Veroniky Arichtevy

Vše začalo zveřejněním fotek nové kolekce letních šatů, ve kterých Veronika Arichteva (38) pózuje bez podprsenky. Do soukromé zprávy dostala ostrý vzkaz od nejmenovaného salónu s komentářem na její poprsí. Během chvilky herečka zjistila, že salón patří manželce známého herce Filipa Blažka (50) a rozhodla se rozpoutat válku.

Veronika Arichteva nevhodnou zprávu okamžitě sdílela na svém profilu na Instagramu. „Tvl, ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ přistálo Veronice v soukromých zprávách od člověka, který se skrýval za profilem nehtového studia. Během chvíle herečka zjistila, že jde opravdu o Jolanu Blažkovou, manželku herce Filipa Blažka. Ještě odporněji zpráva působí díky tomu, že Arichteva a Blažková jsou v příbuzenském vztahu.

Hejt není názor, ty drndo

„Tak do tohohle studia v Radotíně se zcela určitě nikdy nepodívám,“ napsala nejdřív Arichteva, a pak dodala: „Jsem si říkala, co to je za fejk profil zas a ono ne. To je ostuda. Tvoji ženu bohužel označit nejde.“ Přidala tedy aspoň označení jejího manžela.

Na stránkách salonu Jolana Blažková uvádí, že si přeje, aby se u ní všechny klientky cítily spokojeně a příjemně. „Tak určitě. Ještě vás teda trochu pobleju, poradím a vyliju si na vás svoje mindráky. Hejt není názor, ty drndo,“ vzkázala Arichteva.

Protože zveřejněním hejtu rozpoutala válku, nakonec přidala i příspěvek, kde vše shrnula pro své sledující. „Dvě trochu delší prsa a takových emocí. Měla jsem se ozvat? Měla! Nevím, proč by si měl kdokoliv nechat líbit útok na svojí postavu, život, práci, děti... Od kohokoliv. To jsou hranice. Moje. Snad i vaše. Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku,“ napsala Arichteva.

Je to hnus a za tím si stojím

Na Jolanu Blažkovou se tak spustila smršť odsuzujících komentářů, ale jistě má i zahlcenou schránku soukromými zprávami. Jak prozradila pro web VipStar.cz, nechtěla Veronice ublížit, ale za svým názorem si stojí. Sama má prý prsa operovaná a to by doporučila i herečce.

„My se máme v rodině a neustále Veronika bojuje se mnou. Já jí to napsala do soukromé zprávy a ona to zveřejnila. Nevím, jestli se chce zviditelnit. Ona to zveřejnila, já ne. Já jí to psala osobně,“ řekla v rozhovoru Jolana. „Napsala jsem do zprávy, že je to hnus. A za tím si stojím, protože už s tím mohla něco dávno udělat,“ popsala s tím, že by si s Veronikou Arichtevou ráda vše vyříkala, ale není to možné.

„Bydlí kousek od nás, ráda bych si to s ní vyříkala, ale nejde to. Nechtěla jsem jí ublížit. Mně chodí teď strašné zprávy. Já to mažu a blokuju,“ dodala a vysvětlila, že názor, ač ošklivý, byl podle ní na místě. „Já mám taky odkojené dvě děti a mám operaci prsou. Tak ať si to udělá, když má na to stavět baráky. Nemyslím to zle. Nechci tím nikomu ubližovat.“

Mohlo by vás zajímat: Veronika Arichteva o trápení s kily po porodu: Nemohla jsem se na sebe dívat, přiznala

Takhle vypadají prsa bez implantátů

Veroniku podpořila spousta lidí včetně známých tváří. „Z cyklu: ‚Jenom vyjadřuji svůj názor, na to mám přece právo!‘ Když se drzost a nevymáchaná huba schovávají za upřímnost a otevřenost. Úcta a respekt se vytrácí,“ napsal herec David Gránský.

„Takhle vypadají prsa bez implantátů. Což už většina národa nezná,“ shodují se mnohé fanynky Veroniky Arichtevy. „Prsa jsou prsa, každý jsou jiný, všechny krásný, ale hlavní je, že jsou zdravý!“ napsala jedna z nich.

Podívejte se také na rozhovor s Veronikou Arichtevou o agresi jejího syna:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.