Celebrity

15. července 2024 17:12

Michaela Vlčková

Nikol Leitgeb přišla s novým projektem. Za podobný nápad dříve zkritizovala Dejdara

Nikol Leitgeb (37) se opět dostala do křížku se svými sledujícími. Fanouškům oznámila, že si za 199 korun měsíčně mohou předplatit její kutilský pořad, do kterého zapojila celou svou rodinu. Uživatele sociálních sítí pobouřilo, že Nikol nyní dělá podobnou věc, za kterou před pár lety odsoudila Martina Dejdara (59). Ten svým fanouškům tehdy nabízel za peníze různá blahopřání a pozdravy, například k narozeninám.

„Jsme Nikol a Petr a můžete nás znát z těch instagramů. Takový to naše je pocta všem pořadům o kutilech, zahrádkářích, amatérských kuchařích i chatařích a chalupářích,“ napsala Leitgeb v úvodu.

„Jak jsme sami nedávno zjistili, práce na baráku a na zahradě totiž nikdy nekončí. Zveme vás proto k nám domů, kde je to občas drama, občas pohádka, ale jen málokdy nuda. Prostě takový to naše,“ vysvětlila Nikol svým obdivovatelům, co mohou očekávat, pokud si předplatí její kutilský pořad.

Měsíční předplatné vyjde odběratele na 199 korun. Ačkoli několik desítek fanoušků je z nového projektu Nikol nadšených, od mnohých uživatelů sociální sítě Instagram schytala influencerka pořádnou kritiku.

„Opravdu je vaše show za 199 korun? Netflix i HBO stojí míň,“ cituje portál VIP Star jednu z rozhořčených komentujících.

V komentářích také zazněla kritika na zvuk. „Bez urážky. Ale první, co mě praštilo, je zvuk. Ten, kdo to točil, by se měl naučit, jak se nastavuje citlivost mikrofonu. Je to škoda,“ píše se pod příspěvkem.

Čtěte také: Zachránil Tobíka a teď se k nám jezdí koupat. Leitgeb s Dvořákem zavzpomínali na chvíli hrůzy

Nad novým projektem Nikol také zůstává rozum stát, protože v roce 2020 influencerka ostře kritizovala Martina Dejdara za podobný projekt. Herec tehdy nabízel svým fanouškům personalizovaná přání za více než dva tisíce. „Já chápu, že je doba zlá, ale tohle mi přijde úplně úchylný, já myslím, že člověk může být rád, že má nějaké fanoušky a že vůbec někdo stojí o to, aby se s ním člověk vyfotil, popřál nebo podepsal. Tohle si účtovat mi přijde jako úplná zhýralost. Fakturovat si 2500 Kč za pozdrav člověku, který mi fandí a pravděpodobně mě delší dobu podporuje kupováním CD, vstupenek, knih, je pro mě osobně minimálně zvláštní. Opravdu mě to překvapilo, je tam spoustu lidí, od kterých bych to nečekala,“ pronesla v reakci na Dejdarův projekt, který nedlouho po velké kritice stáhl.

Kolem Nikol Leitgeb bylo v poslední době rušno kvůli komentářům na adresu Martiny Pártlové. Ta vydala novou píseň, v níž zpívá o rozpadu tria 3v1, což se Nikol moc nelíbilo. Když mluvila o rozpadu slavného tria sama Nikol, zmínila, že vztahy jako takové šly do pozadí. „Z 3v1 jsem odešla, protože mi to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství a neuměla jsem v tom moc dobře fungovat,“ postěžovala si.

Diskutující na sociálních sítích nemohli nechat bez povšimnutí, že v přátelství provázaném s byznysem Nikol fungovat nemohla, ale její nový projekt staví byznys na tom nejcennějším, tedy na soukromí rodiny. „Z přátelství se dle jejích slov stal jen byznys, v manželství ho má asi málo, tak to chtělo přitvrdit. Tak snad nakonec nezbydou jen ty prachy,“ zaznělo na účet Leitgeb.

Podívejte se, jak se k rozpadu 3v1 už dříve vyjádřila Martina Pártlová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 8. 2024

Berani, některé technologické vychytávky, které hojně využíváte, se dnes mohou porouchat. To by vás mohlo frustrovat, ale nevylévejte si na nich svou frustraci. To by vám nepomohlo. Zachovejte klid a zavolejte odborníka, aby problém vyřešil. Berte tento výdaj jako příspěvek na své vlastní duševní zdraví.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.