Celebrity

2. července 2024 17:00

Tomáš Durčák

Arichteva s Pártlovou poslaly pozdrav z dovolené. Rýpnutí do Leitgeb, mají jasno fanynky

Stále více se zdá, že po rozpadu tria 3v1 se vztah bývalých kamarádek Nikol Leitgeb, Veroniky Arichtevy a Martiny Pártlové změnil spíše na něco jako 2 vs. 1. Tak ostatně působí i zatím poslední vývoj v této kauze, o který se postaraly Pártlová s Arichtevou svou zdravicí ze společné dovolené ve francouzském Nice. Fanynky si jednu z fotek totiž ihned vyložily jako jasné rýpnutí směrem k bývalé kamarádce. Holky se však brání, že jde pouze o náhodu a výsměch Nikol cílem rozhodně nebyl.

Nikol Leitgeb má za sebou krátký pobyt v Paříži, z něhož se už vrátila domů. Shodou okolností ve stejné době se ve Francii nacházejí také Veronika Arichteva a Martina Pártlová, které i s partnery vyrazily na společnou dovolenou do jihofrancouzského Nice. Už to samo o sobě leccos vypovídá o tom, že dřívější trojité kamarádství je zcela určitě minulostí.

Sbohem a šáteček

Do relativně napjatých vztahů mezi Nikol a Pártlovou s Arichtevou, za které může především píseň „Sbohem, pa, šátečku“, která se Nikol svým textem ani trochu nelíbí, nyní dvojice kamarádek údajně hodila další vidle. Může za to jejich zdravice z jihu Francie, respektive fotky, na nichž spolu Veronika a Martina jedou v autě, zatímco mají na hlavě šátky. Posléze na dalším snímku mají šátky roztažené a mávají s nimi v rukou.

I bez jakéhokoli dalšího kontextu se našla celá řada fanynek, které se obou žen v komentářích ptaly, zda mají něco takového opravdu zapotřebí. „Ať se mezi vámi stalo cokoli, toto je výsměch a musí to Nikol ublížit. Byly jste kámošky takovou dobu. Stojí vám to za to?“ ptá se například jedna z fanynek. „Tohle se mi od vás vůbec nelíbí,“ posteskla si další, zatímco třetí uživatelka si nebrala servítky: „Že je Veronika kr*va, jsem věděla, ale u Martiny mě to překvapilo.“

Vlna reakcí řešící spojení šátků na fotkách se zmíněnou písní byla tak velká, že musela Martina Pártlová přidat dodatečné vyjádření, aby vášně trochu uklidnila. „Dobré ráno dámy, tohle jsou krásné konspirační teorie. Tahle asociace nás bohužel vůbec nenapadla. Teď, když to čtu, tak ano, může to vypadat jako provokace ve spojení s něčím, co se teď děje,“ připustila Pártlová, že chápe, odkud další vlna dramatu vyvěrá.

Pártlová se už rekvizitě v podobě šátku nadosmrti vyhne

Reagovala tím na ostrá slova Leitgeb, kterou text písně její bývalé kamarádky natolik rozčílil, že ji označila za „úlet, prasárnu, podpásovku a vrchol pokrytectví,“ s jejímž vydáním nesouhlasila, což však Pártlová údajně zcela ignorovala. Není proto divu, že fotografie plné šátků nyní vzbudily všeobecný povyk a pobouření. Pártlová však tvrdí, že ona má svědomí zcela čisté.

„Nikča mě zná 14 let. Za 14 let jsem se veřejně nevysmívala nikdy nikomu. Nevím, proč bych to měla dělat někomu, s kým jsem prožila dost velkou část svého života, ať už je to jakkoliv. Přestaňte prosím spekulovat. Já slibuju, že se budu už do konce života vyhýbat téhle rekvizitě,“ dodala Pártlová, která zřejmě s Arichtevou vůbec netušila, jak velké emoce jejich dovolenkové snímky na sociálních sítích vyvolají.

Martina Pártlová ještě nedávno tvrdila, že píseň, kterou Leitgeb označila za podpásovku, je jejím rozloučením s celou érou 3v1:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.