Celebrity

27. června 2024 14:20

Eliška Reiglová

Pokrytectví a podpásovka, pustila se Nikol Leitgeb do Pártlové. Ptá se, co se s ní stalo

Když Nikol Leitgeb (37) opustila humorné trio 3v1, fanoušci začali okamžitě spekulovat o tom, že důvody nejsou čistě pracovní. Samotná influencerka nedávno přiznala, že jí sestava připadala založená více na byznysu než na přátelství. Nyní se objevil komentář, který zveřejnila pod rozhovorem s Martinou Pártlovou (45), v němž nešetřila ostrými slovy. Ten nicméně později zmizel.

Vtipná videa, besedy s fanoušky, příspěvky na sociálních sítích a nakonec i e-shop s oblečením. To vše společně vybudovaly členky tria 3v1, které se počátkem roku 2024 rozpadlo. V byznysu spolu zůstaly už jen Martina Pártlová a Veronika ArichtevaNikol Leitgeb se rozhodla odejít a věnovat se vlastním záležitostem.

Už zpočátku všechny tři dámy prosily fanoušky, aby za rozpadem nehledali senzaci. Jejich žádosti ale zůstaly nevyslyšeny a lidé na sociálních sítích při každé příležitosti pátrali po tom, co se vlastě stalo. Rozdílné pracovní cesty jim jako vysvětlení nestačily. A jak se ukázalo, na každém šprochu je pravdy trochu. Nikol přiznala, že z 3v1 odešla proto, že jí spolupráce připadala více jako byznys než přátelství.

Velké rozkmotření

Zvýšená pozornost byla v poslední době upřena na novou píseň Martiny Pártlové, v níž zpívá o rozpadu tria. „Je to takové moje rozloučení s 3v1. Byly jsme spolu nějaký čas a bylo to pro mě krásné. Nebylo to vždycky lehké, ale je to zkrátka takové rozloučení s holkama. Na konci si myslím, že je dost cítit, že mě to mrzí,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro web Prima Ženy.

A zdá se, že právě rozhovory týkající se nového alba a jedné konkrétní písně byly pro Nikol Leitgeb pomyslným posledním hřebíkem do rakve dosavadního mlčení a krátkých smířlivých vyjádření. Pod videem z dalšího rozhovoru s Pártlovou, které sama umístila na Instagram, se objevil komentář, jenž rozbouřil dosud klidné vody vztahu někdejších kolegyň a kamarádek.

Podpásovka a tyjátr

„Marti, já ti samozřejmě přeju, aby se ti prodávalo album i koncerty, ale o svém záměru natočit klip s písničkou o mně (!!!) jsi mi napsala dva dny předem s tím, ať tam přijdu, že by to tam bylo hezké. Napsala jsem ti, že to je úlet, prasárna a podpásovka a vrchol pokrytectví, vždyť jsme spolu během roku nebyly ani na kafi a teď budeme hrát tyjátr v kině,“ rozčílila se Leitgeb.

Nastalá situace zjevně nedělá Nikol dobře, a to možná i proto, že je z rozpadu tria veřejností často osočována ona sama. „Nesouhlasila jsem s tím. Celým. Však toho máš plný mobil. Ty ses se mnou rozloučila a pak jsi v klidu šla a natočila to. A teď chodíš po rozhovorech a dojímáš se. Tohle je naprosto neuvěřitelné. Co se to s váma stalo, proboha?“ dodala.

Čtěte také: Zachránil Tobíka a teď se k nám jezdí koupat. Leitgeb s Dvořákem zavzpomínali na chvíli hrůzy

Kdo by komentář, jehož screenshot má redakce k dispozici, chtěl najít na Instagramu, nepořídil by. Ačkoliv si lidé dle diskusí původně mysleli, že Nikol Leitgeb si jeho zveřejnění rozmyslela a smazala ho, nestalo se tak. Martina Pártlová přiznala, že odstranila video, pod nímž byl umístěn. „Smazala jsem si reels ze svého profilu. Ať tady zbytečně nikoho nedráždím,“ napsala pod jiný příspěvek.

Podívejte se, jak se k rozpadu 3v1 už dříve vyjádřila Martina Pártlová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.