Sladká pomsta čeká na zlomyslnou Pelin v novém tureckém romantickém seriálu

Honeymoon – líbánky k nepřežití na podzim na Primě

V romantickém komediálním seriálu hledá atraktivní, ale nešťastná Pelin odpuštění za hříchy minulosti. Jenže její dávná oběť Sinan se rozhodl vychutnat si dlouho odkládanou pomstu. Bude opravdu sladká? Situace se vyvíjí úplně jinak, než si oba představovali! Uvidíte od 7. září každý den odpoledne dva díly na Prima LOVE nebo od 1. září online na prima+.

Půvabná Pelin (Leyla Lydia Tuğutluová) má v seriálu Sladká pomsta (Tatli Intikam) neštěstí v lásce. A je přesvědčena o tom, že sama ví nejlépe proč! Za všechno může špatná karma, kterou si pokazila, když se během studií na vysoké chovala špatně vůči tehdejšímu spolužákovi. Takže co teď? Zkusit se omluvit? Jenže zatímco Pelin hledá odpuštění, charismatický Sinan (Furkan Andıç), jemuž její naschvály úplně změnily život, se rozhodne pořádně si vychutnat dlouho odkládanou pomstu. Bude opravdu sladká? Zoufalá Pelin je ochotná udělat všechno, co si na ni Sinan vymyslí. Jenže nakonec musejí oba uznat, že se to vyvíjí úplně jinak, než si představovali.

Turecký dramatický romantický komediální seriál Sladká pomsta měl premiéru v roce 2016 a má 30 epizod.

Herci v hlavních rolích

Leyla Lydia Tuğutluová

Turecko-německá herečka, modelka a zpěvačka se narodila 29. října 1989 v Berlíně. Zahrála si v seriálech Sladká pomsta, Moje malá princezna nebo Ve hře je láska. V roce 2008 získala titul Miss Turecka a reprezentovala zemi na celosvětové soutěži Miss World. Její otec pochází z Turecka, matka z Německa. Během dospívání se učila hrát na piano a housle.

Furkan Andıç

Turecký herec se narodil 4. dubna 1990 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Sladká pomsta nebo Na každém kroku. Jeho matka pochází z Bosny. Narodil se jako prostřední ze tří bratří.

Postavy seriálu Sladká pomsta

Pelin (Leyla Lydia Tuğutluová)

Atraktivní mladá žena se zlomeným srdcem je přesvědčena o tom, že za její neštěstí v lásce mohou naschvály, kterými trápila svého spolužáka na vysoké. Je rozhodnuta udělat všechno pro to, aby se vykoupila a získala jeho odpuštění.

Sinan (Furkan Andıç)

Charismatický Sinan se během studií na vysoké škole trápil kvůli zlomyslné spolužačce Pelin. Když se mu naskýtá příležitost, rozhodne si vychutnat dlouho odkládanou pomstu a s gustem vymýšlí jeden podivuhodný trest za druhým.

Sdílejte článek
Štítky láska FTV Prima Turecko Prima Love Miss World herec turecký seriál Sladká pomsta Sinan Furkan Andıç Leyla Lydia Tuğutlu Tatli Intikam

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.