Celebrity

1. března 2024 09:22

Eliška Reiglová

Felixe Slováčka trápí problém manželky s alkoholem. Anička s ní skoro nemluví, přiznal

Zpěvačka a herečka Anna Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou. Velkou oporou jí je otec Felix Slováček (80), kterého nejednou vyzdvihla za to, že se pro ni snaží dělat vše, co je v jeho silách. Na druhou stranu o své matce Dagmar Patrasové (67) prakticky nemluví. Uznávaný saxofonista nyní potvrdil, že kontakt mezi nimi je minimální a příčinou má být alkohol.

V minulosti Felix Slováček prohlásil, že by nemoc své dcery nejraději vzal na sebe. A podle toho se také chová. Nic takového sice není možné, ale pro to, aby se Anička Slováčková uzdravila, je ochotný udělat vše. Sám shání informace, povídá si s lékaři a v Anně vidí velkou bojovnici. Tu naopak nevidí ve své manželce Dagmar Patrasové.

Někdejší královna dětských srdcí se dle slov nejen své rodiny dlouhodobě potýká s problémy s alkoholem, což nyní Slováček opětovně potvrdil. Vyjádřil se k tomu právě v souvislosti s Aničkou. „Myslel jsem, že přijde a řekne – Aničko, já ti udělám radost, ať to nemáš v životě tak těžký, půjdu za panem doktorem poradit se. Ale ne...“ posteskl si deníku Blesk.

Čtěte také: Je to jako plivanec do ksichtu, popsala Slováčková. Co nejhoršího může slyšet nemocný?

Zatímco otec s dcerou komunikuje v podstatě na denní bázi, kontakt mladé zpěvačky s její matkou je naopak i kvůli výše zmíněným problémům minimální. „Já jsem s Aničkou v pohodě, voláme si, scházíme se, říkáme si co a jak. S mámou nekomunikuje skoro vůbec,“ přiznal Felix Slováček, který plní přání Aničky a detaily o její nemoci nesděluje.

Hledání pomoci

V nedávné době Anna Slováčková prozradila, že dochází k lékařce se specializací na paliativní péči. To fanoušky vyděsilo, protože tato léčba se obvykle zaměřuje spíše na pacienty v pokročilém či terminálním stádiu nemoci. Podle ní samotné je zděšení pochopitelné, ale lékařku vnímá jako odbornici, která umí odpovědět na všechny otázky. Takové odborníky shání i její otec.

„Dokonce jsem byl v Brně na Žlutém kopci, kde mám známé doktory. A ti mi řekli: ‚Felixi, my jsme tady zažili skutečné zázraky!' To je jediné, co teď můžu říct. A hlavně chci Aničce popřát hodně štěstí, protože bez toho to prostě nevybojuje. A ona je bojovnice, takže věřím, že se k tomu přikloní i něco shora. Věřím na zázraky,“ dodal Felix Slováček.

Začala jsem věřit, že vše dobře dopadne, říká Anička Slováčková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.