Celebrity

22. května 2024 18:25

Tomáš Durčák

Slovenská zpěvačka Tina v slzách. Přišla o svou nejvěrnější fanynku

Zpěvačka a rapperka Tina překvapila své sledující na sociálních sítích nenadálou smutnou zprávou. Popsala, jak nedokázala po jejím zjištění zadržet slzy, načež se jí její děti začaly ptát, proč pláče. A tak jim dle vlastních slov povyprávěla o výjimečné ženě, jež odešla z tohoto světa.

Slovenská umělkyně, kterou proslavily především hity v oblasti hip hopu, R&B či reggae, je známá jako vždy usměvavá a maximálně pozitivní žena. Nyní jí však do očí vehnala slzy mimořádně smutná zpráva. Shodou okolností se online dozvěděla, že zemřela zřejmě její nejvěrnější fanynka, kterou poznala podle jména i tváře na fotografii.

Čtěte také: Fanynka mi vykradla šatnu, vzpomíná Donutil na své začátky. Čím urazil herecké bardy?

„Odešla žena, která byla roky mým snad nejvěrnějším fanouškem. Velmi mě to zasáhlo. Chodívala na koncerty. Poznala jsem ji podle jména na Instagramu i podle tváře,“ svěřila se svým sledujícím zdrcená Tina. Ta zmíněnou fanynku při mnoha příležitostech potkala i osobně a popsala její vždy zlaté srdce a nadšenou tvář, kterou pravidelně na svých koncertech vídala pod pódiem v první řadě.

„Děkuji ti za nekonečnou podporu, kterou jsi mi roky vyjadřovala. Na člověka jako ty se nezapomíná,“ vzkázala na onen svět zesnulé ženě Tina. Ta svým nenadálým smutkem vystrašila i vlastní děti. „Pláču a děti se mě ptají, co se děje. Tak jsem jim o tobě, milá Karin, povyprávěla,“ popsala zjevně truchlící zpěvačka.

A když se jí její dcera Anička zeptala, jak ta hodná paní Karin vypadala, maminka jí dle svých slov odpověděla: „Jako dobrý člověk.“ „Věřím, že se máš dobře, Karin,“ dodala Tina, která při této příležitosti rovněž vyjádřila upřímnou soustrast rodině i blízkým zesnulé fanynky.

Další slovenská zpěvačka Dara Rolins promluvila o své postavě i vztahu s Pavlem Nedvědem:

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina slzy smutek Instagram koncert děti fanynka Tina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.