Bára Basiková prožívá šťastné období. Zpěvačka přiznala nového přítele

Bára Basiková zorganizovala charitativní bazárek v centru Prahy. Tam prodávala oblečení a boty nejen své, ale i dalších českých celebrit. Výtěžek poputuje na dobrou věc a rozdělí se mezi několik organizací. V exkluzivním rozhovoru pro pořad Showtime potom zpěvačka prozradila, že aktuálně prožívá šťastné a spokojené období.

Bára Basiková vypadá stále úchvatně. Zpěvačka se netají tím, že v minulosti podstoupila úpravu nosu kvůli zdravotním problémům. „Já jsem si přerazila nos. Kvůli zpívání a kvůli dýchání ho mám po operaci,“ prozradila Basiková v rozhovoru pro pořad Showtime.

Podstoupila také další drobné estetické zákroky. „Pak samozřejmě občas je potřeba nějakou vrásku vyhladit, ale to jsou takové malé detaily, které by hlavně neměly být poznat,“ prohlásila Basiková. Přirozeného stárnutí se ale nebojí. „Nechci ve svých šedesáti vypadat na dvacet,“ prohlásila rozhodně zpěvačka, která v minulosti otevřeně přiznala boj s depresemi. O svůj vzhled se ale snaží pečovat tak, aby se cítila dobře.

K tomu jí dopomáhá také móda. Svůj šatník se snaží pravidelně třídit a obměňovat. Na charitativním bazárku jí pomáhal stylista Miroslav Bárta. „Je to takové nepsané pravidlo, že se známé osobnosti nemají na veřejnosti objevovat dvakrát ve stejných šatech. Třeba taková Angelina Jolie to ale absolutně ignoruje. Já kdybych dvakrát vyšla ve stejných šatech, tak by mi to módní policie dala sežrat,“ dodala se smíchem zpěvačka.

Šťastné období po boku nového kamaráda

A jak vypadá její styl? Je minimalistický a ženský. „Když jsou velké náušnice, tak nic dalšího. Jak říkají Francouzky: Když odcházíte z domova, tak ještě jeden šperk sundejte a nechte ho doma. Protože ženy, které nosí současně výrazné náušnice, náhrdelníky a náramky, působí spíše jako od kolotočů,“ uvedla Bára.

Čtěte také: Bára Basiková měla na muže smůlu. Koketovala s lesbickou orientací i sebevraždou

Maminka patnáctiletého syna a dospělých dvojčat na první pohled září. Zřejmě za to může i nová láska, kterou má po svém boku. „Ano, mám takového milého kamaráda pár měsíců,“ sdělila zpěvačka s úsměvem na rtech. Bližší detaily ale prozradit nechtěla. „Ale víc vám neřeknu,“ uzavřela se smíchem.

Bára Basiková v pořadu Povídej přiznala deprese i pokus o sebevraždu:

Sdílejte článek
Štítky zpěvačka celebrity Bára Basiková vztah

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.