Celebrity

15. září 2023 16:15

Karolína Oehmová

Bára Basiková odhodila paruku a vypadá skvěle. Nenosila jsem ji kvůli zdraví, tvrdí

Bára Basiková odhodila paruku

Všichni si mysleli, že nosila paruku kvůli špatnému zdraví. To ale není pravda. Bára Basiková (60), která byla VIP hostem oblíbené zábavné show, nyní vysvětlila pravý důvod. Poradila také týraným ženám, jak okamžitě řešit zdánlivě beznadějnou životní situaci.

Bára Basiková, která v únoru oslavila 60. narozeniny a nedávno se objevila v oblíbené zábavné show Inkognito, vypadá výborně. Odhodila paruku a usmívá se na všechny strany. Důvodem, proč ji nosila, ale vůbec nebylo zdraví. „Spoustu lidí a novinářů si myslí, že když jsem půl roku nosila paruku, nějak to souviselo s mým zdravím. To ale vůbec není pravda. Nosila jsem paruku, protože mě to bavilo. Bavil mě ten střih i barva. Jsem naprosto v pořádku a tohle je zase prostě jen změna na nějaký čas,“ vysvětlila zpěvačka, která se momentálně těší dobrému zdraví.

Basiková si prošla domácím násilím, nyní radí ostatním

Zpěvačka se netají tím, že si v minulosti prošla peklem v podobě domácího násilí. Na toto téma i vydala songVáclavem Noidem Bártou (42). Na základě kampaně, jejíž je skladba součástí, se jí hlásí velké množství žen i dívek, které mají s tímto problémem zkušenosti.

„Jsem protagonistkou klipu a písně, takže i já osobně dostávám zprávy a e-maily od týraných žen. Jsou to velmi smutné příběhy. Z vlastní zkušenosti, protože jsem si tím bohužel v životě prošla i já sama, jim radím, aby to neodkládaly a skutečně to řešily, protože se to nezmění,“ řekla zpěvačka webu Prima Ženy a přiznala, že i ona si dělala původně falešné naděje, že vše bude zase v pořádku. A nestalo se.

Jaký je ten první krok, který by ženy měly udělat, když si uvědomí, že něco není v pořádku? „Okamžitě se někomu svěřit. Ze začátku to třeba může být nejlepší kamarádka, příbuzní, rodiče, přátelé anebo rovnou nějaká instituce. Ty jsou dostupné na internetu a je jich dost. Takže určitě ihned vyhledat odbornou pomoc a začít tu situaci řešit,“ radí zpěvačka Bára Basiková všem ženám, které jsou oběťmi domácího násilí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.