Smutné narozeniny Aleca Baldwina. Hrozí mu vězení za smrtící střelbu a izolace od rodiny

Oslavy půlkulatin herce Aleca Baldwina (65) se nenesou ve zrovna radostném duchu. Ačkoliv má velkou a krásnou rodinu, která je mu oporou v těžkých situacích, visí otazník nad tím, zda od ní nebude nějakou dobu izolovaný. Mohl by totiž jít do vězení za neúmyslné zabití kameramanky Halyny Hutchins (†42), kterou v roce 2021 smrtelně postřelil při natáčení westernu Rust.

Alec Baldwin byl ještě před dvěma lety poměrně obsazovaným hercem, uplatnění nacházel především v komediích. Proslavil se mimo jiné manželstvím s Kim Basinger (69) a tím, že se svou druhou ženou Hilarií (39) zplodil už sedm dětí. Hrozí mu přitom, že s nimi nějakou dobu nebude v každodenním kontaktu, jak je zvyklý.

Čtěte také slova experta o natáčení se zbraněmi: Herci ostrými nikdy nestřílí, míří vždy mimo

Herec si od roku 2021 prochází těžkým obdobím. Při natáčení filmu Rust smrtelně postřelil kameramanku, která zranění nakonec podlehla. Musí tak žít s tím, že nedopatřením vzal život mladé ženě a jejího syna připravil o maminku.

Původně herci hrozilo za neúmyslné zabití až pět let vězení, maximální trest byl ale nakonec snížen, a pokud bude Baldwim usvědčen, může za mřížemi strávit maximálně 18 měsíců. Po tuto dobu by tak byl odtržený od rodiny, kterou tolik miluje.

Čtěte také: Reakce českých herců na tragický výstřel kolegy Baldwina

„Vznesení obvinění proti Alecu Baldwinovi zkresluje tragickou smrt Halyny Hutchins a je příkladem toho, co nazýváme justičním omylem,“ řekl hercův právník magazínu Insider. Obviněním kromě Baldwina čelí i filmová zbrojířka Hannah Gutierrez-Reed (25).

V tuto chvíli ještě není jasné, kdy soud rozhodne o vině či nevině oblíbeného herce, který je součástí známého klanu a jehož neteří je modelka Hailey Bieber (26) Je nicméně jasné, že zcela v klidu Baldwin ke spánku každou noc neulehá a doufá, že soud rozhodne v jeho prospěch.

Sdílejte článek
Štítky výročí trest vězení film zbraň narozeniny Hollywood herec zabití Alec Baldwin Halyna Hutchinsová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.