Velká bolest Karla Heřmánka. Lékaři mu měli před rokem diagnostikovat rakovinu

Podle předběžných závěrů soudní pitvy zemřel Karel Heřmánek na střelná zranění

Celé Česko zasáhla smutná zpráva o úmrtí herce Karla Heřmánka, který se rozhodl ve svých šestasedmdesáti letech ukončit život. Podle spekulací ho k tomu mohly vést zdravotní problémy. Kromě zánětu trojklaného nervu se dle informací deníku Blesk v minulém roce dozvěděl, že má v ústech rakovinu.

Legendární herec Karel Heřmánek to v posledních letech neměl jednoduché. Nejen, že ho trápily problémy se zády, k tomu se přidal také zánět trojklanného nervu. Deník Blesk nyní přišel s další informací týkající se zdraví hereckého velikána.

Čtěte také: Pomoc byla na dosah. Karel Heřmánek měl jít na zákrok, který by mu ulevil od bolesti

Rakovina v ústech

„Před necelým rokem mu našli rakovinu. Byla to strašná rána. Nabalilo se to k problémům s kyčlí a páteří, pak se prý ještě přidal zánět trojklanného nervu. Ale Karla do kolen dostala rakovina,“ uvedl zdroj z Divadla Bez zábradlí pro již zmiňovaný web.

Dle zdroje měli oblíbenému herci najít rakovinu v ústech.  „Myslím, že už když mu to lékaři řekli, začal přemýšlet nad odchodem z tohoto světa.“ V herecké branži se přitom v současné chvíli šíří informace, že Karel Heřmánek měl být již objednaný do Nemocnice na Homolce.

Čekal by ho zákrok, který pacientům dokáže od nesnesitelné záchvatovité bolesti v čelisti, tváři a za okem ulevit nebo úplně zbavit. Zákrok měl podstoupit jen pár dní poté, co se rozhodl navždy ukončit svůj život.

Vzpomínky na herce Karla Heřmánka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.