Šokující přiznání Adriany Sklenaříkové: Můj otec je psychopat, chtěla jsem ho zabít

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková (52) se nikdy netajila tím, že má se svým otcem Miroslavem dlouhodobě napjaté vztahy. Přestože se zprvu snažila, aby jejich vztah před veřejností vypadal harmonicky, po nějaké době došla k názoru, že už nechce nic předstírat. Z veškerých traumat, která jí otec způsobil, se vyzpovídala ve své knize s názvem Libre.

Rodačka ze slovenského Brezna neměla úplně jednoduché dětství. Do jejích pěti let Adrianu vychovávali prarodiče, a když jí bylo šest, narodila se její sestra Natálie, kterou její otec vždy upřednostňoval. K Adrianě se choval chladně, fyzicky a psychicky ji týral.

Čtěte také: Adriana Sklenaříková: Mámou těsně před padesátkou a další děti na obzoru!

V roce 1998, když se Adriana vdávala za fotbalistu Christiana Karembeua, vedl ji k oltáři otec. Tehdy ještě nic nenasvědčovalo tomu, že by mezi sebou měli napjaté vztahy. O 15 let později, když se modelka vdávala podruhé za podnikatele Arama Ohaniana, její otec už na svatbě chyběl.

Otec ji prý nikdy nechtěl

Už v tu dobu se veřejnost zajímala o to, z jakého důvodu si významný den své dcery nechal ujít. Adriana to tehdy okomentovala tak, že pozvánku na svatbu dostal. S odstupem času však vyplývají na povrch informace o tom, že jejich vztah byl vždy problémový.

„Má matka mi dala hodně lásky, ale otec na mě byl vždy velmi přísný. Říkal mi, že ho otravuju, často mě kritizoval a všechno, co jsem dělala, bylo dle něho špatně. Někdy jsem toužila po tom, abych byla neviditelná a aby mi dal pokoj,“ přiznala Sklenaříková v roce 2013 francouzským médií s tím, že si myslí, že ji otec nikdy nechtěl.

Jakmile Adriana téma vztahy se svým otcem jednou otevřela, pravidelně odkrývala nové a nové informace. „Můj otec je nenapravitelný narcis a perverzák. Ničí mi život už příliš dlouho,“ prozradila před rokem francouzskému magazínu Télé Star. Veškerá traumata, která v dětství zažila, odhalila v nové knize s názvem Libre, v překladu Svoboda.

„Byla jsem takový obětní beránek svého otce, boxovací pytel, do kterého kopnete, když máte zlou náladu anebo máte jednoduše chuť trápit bezbrannou bytost,“ prozradila modelka v nejnovějším rozhovoru pro zmiňovaný magazín.

„Jakmile jsem se sama stala matkou, uvědomila jsem si absurdnost jeho chování vůči mně. Chtěla jsem ho zabít. Jak může někdo dělat něco takového svému dítěti?“ pokračovala Sklenaříková v šokujícím přiznání.

Přečtěte si: Vášáryová exkluzivně o údajném týrání exmanželem: Ničeho nelituji, nejsem chudinka

Otec ji údajně několik let týral nejen psychicky, ale i fyzicky. „Sexuálně mě můj otec nezneužíval. I mi to říkal: ‚Víš, jsou o mnoho horší věci než to, co zažíváš.‘ Je to pravda, ale to, co, prožíváte, ve vás stopy zanechá. Otcovi se to líbit nebude, ale mně je to jedno. Je to nemocný člověk, psychopat,“ dodala Adriana Sklenaříková na závěr.

Podívejte se na rozhovor věnující se sexuálnímu násilí s advokátkou Lucií Hrdou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.