Celebrity

11. listopadu 2022 12:46

redakce Prima Ženy

Soutěž krásy vyhrála transgender soutěžící. Teď vytáhnu esa z rukávu, těší se

Přichází nová doba a mění se požadavky na vnímání krásy. Soutěž Miss America přepisuje své dějiny. V oblastním kole ve státě New Hampshire poprvé v historii zvítězila transgender soutěžící. Korunku Miss Greater Derry 2023 získala devatenáctiletá Brían Nguyen.

Není hubená jako lusk, není vysoká jako palma a nenarodila se jako dívka, přesto má devatenáctiletá Brían Nguyen důvod k oslavě. Získala totiž titul Miss Greater Derry.

„Ve staleté historii Miss America jsem se stala oficiálně první transgender držitelkou titulu v rámci Miss America Organization,“ vyznala se ze svých pocitů náctiletá kráska na svém Intagramu, kde jí nyní rychle přibývají fanoušci.

Brían Nguyen teď vytáhne esa z rukávu

„Žádná slova nedokážou popsat ten pocit, kdy mám příležitost sloužit své komunitě a vůbec poprvé reprezentovat svou komunitu na Miss New Hampshire. Jsem poctěna, že jsem byla korunována vaší novou Miss Greater Derry 2023 a s nadšením vám všem ukážu, jaká esa mám v rukávu. Bude to úžasný rok,“ cituje její slova web Super.cz, který o jejím úspěchu informoval české čtenáře.

Soutěž Miss Greater Derry je zároveň stipendijním programem založeným v roce 1986, poskytuje tak stipendia mladým ženám ve věku 17 až 24 let žijícím v oblasti Greater Derry.

Organizace tak oceňuje nejen krásu, ale také úspěchy v oblasti školních výsledků, talentu, charakteru, komunikačních dovedností a celkového postoje, jak mladí lidé vnímají svět.

Podívejte se na to, co zmůže krása:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.