Lži i nečekaný požár. Soutěžící budou tento týden bojovat hlavně sami se sebou

Prostřeno! XXVI (31) - upoutávka

Tento týden bude opravdu napínavý. U stolů a plných talířů se sejdou účastníci z Jihomoravského kraje, a to v poměru 3 : 2. Tedy tři ženy a dva muži. Jak jim jejich snažení půjde od ruky, kdo zaškobrtne, komu se nezadaří a kdo si napraví reputaci?

Jak celým týdnem zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava taštiček? Někdo se bude ošívat, někdo sáhne po vymazleném receptu a získá body navíc. Klání amatérských kuchařů  bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude tento týden velmi přepestrá, ale nebude nouze ani o napětí. To vše už v pondělí. Tento týden bude plný výzev i překvapení.

Dívejte se každý všední den vpodvečer a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte boj amatérských kuchařů od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Dělník Kamil (47) připravil menu ze svých oblíbených jídel.

Žije s manželkou a dcerou Kamilkou, které je 10 let, a je na vozíčku. Do pořadu ho přihlásila jeho manželka, protože Kamil dobře vaří. Pokud by vyhrál, tak by koupil dceři vanu, kterou potřebuje. Jako zábavu si pro své hosty připraví obrácené brýle (po nasazení se vidí vše obráceně) a také různé úkoly – například přelít vodu z jedné sklenice do druhé. Sám o sobě tvrdí, že je flegmatik. Nepřehodnotí ale toto tvrzení v průběhu svého večera? Kvůli nehodě totiž přijde o hlavní chod. Co tedy bude svým hostům servírovat? Sledujte už v pondělí, jak proběhne premiérové přivítání a setkání.

Úterý: Referentka Denisa (26) v soutěži vidí velkou výzvu.

Nedávno hodně zhubla a potřebuje se vrátit k normální stravě. Pořad je pro ni novým začátkem. Pokud by vyhrála, tak by chtěla jet na dovolenou anebo by peníze přidala na plánovanou stavbu domu. Jako zábavu si pro své hosty připraví hádání vůni naslepo. Jídla poskládala z pokrmů, jež u jejího přítele patří mezi nejoblíbenější. Má ráda sport – jezdí na kole a na bruslích. Baví ji pečení a vaření. Hodně času tráví s rodinou. Vaří ráda a často. Baví ji zkoušet nové recepty. Ráda připravuje jídla, která nejsou náročná na přípravu, ale chutnají skvěle – třeba boloňské špagety. Má ráda kvalitní jídlo. Jak její večer dopadne, zjistíte už v úterý. A také to, kdo je taktikem a komu jde opravdu jen a jen o výhru.

Středa: Vedoucí skladu Martin (41) si tímto účinkováním v soutěži dává repete.

Do pořadu se přihlásil sám, protože by si chtěl napravit reputaci. Účinkoval tu už před deseti lety a dle svých slov podcenil přípravu. Nyní by se chtěl připravit lépe, o své zkušenosti před kamerou však plánuje pomlčet. Pokud by vyhrál, tak by část peněz investoval do fitka, část by použil na dovolenou s přítelkyní a zbytek by si ušetřil. Menu připraví jako minule, jen mírně poupravené. Jako zábavu si pro své hosty připraví závodní časovku na jeho skromném závodním simulátoru. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ho příprava taštiček při cestě za výhrou? To vše zjistíte během setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli.

Čtvrtek: Cukrářka Renata (33) je v pořadu na popud kolegyň.

Ty ji do pořadu přihlásily prý proto, že sama by odvahu neměla. Pokud by vyhrála, tak by peníze použila na rodinnou dovolenou. Menu poskládala ze zajímavých a chutných jídel. Jako zábavu si připravila zdobení květináčků živými květy. Má ráda tvoření a ruční výtvarné práce. Baví ji keramika, pečení, práce na zahrádce. Hodně času věnuje svým dětem. Ráda sleduje filmy a pořady v televizi a poslouchá hudbu. Má velmi ráda maso. S oblibou připravuje minutky, ale i české omáčky, jako je svíčková nebo hovězí na houbách. Jaké bude čtvrteční menu? Dívejte se!

Pátek: Studentka Nikola (17) žije s tatínkem a sestrou.

Jejich domácnost doplňuje kocour Gold a potkan Biggie. Hodně času jí zabere škola a studium, pokud není ve škole, tak tráví čas ráda s přáteli. Do pořadu ji přihlásily její dvě kamarádky Sabina a Jeanette. Sama by se asi nepřihlásila, ale když to vyšlo, tak přijímá výzvu a jde vyzkoušet své štěstí. Sama o sobě tvrdí, že je něco mezi introvertem a extrovertem. Bývá stydlivá a občas nesmělá, ale když se rozkouká, tak dokáže své okolí pobavit. K vaření má velmi kladný vztah. Od dětství peče a vaří. Baví ji různé experimentování, má své dobré recepty na omáčky a vaření bere jako jeden druh odpočinku. Jak její den dopadne? Dívejte se v pátek.

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.