Celebrity

14. září 2023 08:45

Karolína Oehmová

Stanislav Majer opět bojuje o Sáru. Mojí mamince se seriál líbí, přiznal herec

Stanislav Majer se jako Robert vrací - Zákony vlka 2

Na televizní obrazovky se vrací oblíbená detektivní love story. Ve druhé sérii to mezi Robertem a Sárou bude opět pěkně jiskřit a zároveň nebudou chybět ani napínavé scény. Představitel policisty s falešnou identitou Šimona Wilka Stanislav Majer (45) prozradil, na co se můžete těšit.

Na konci první série detektivního seriálu Zákony vlka Robert opouští Sáru, kterou celý život miluje, a odchází za hranice. Ale nebojte! Ve druhé sérii se vrací. „Robertovi se jednak v roli policisty zalíbilo, takže se do ní vrací, ale hlavně se vrací, protože je Sára a její rodina v ohrožení. On má nějak dojem, že má být nablízku a ochraňovat ji,“ prozrazuje zápletku druhé série Stanislav Majer.

Mojí mamince se to líbí, to považuji za bernou minci

Seriál je velmi oblíbený, a to i díky velmi dobrému hereckému obsazení. Linda Rybová (47) a Stanislav Majer k sobě náramně sedí a na televizních obrazovkách to velmi dobře působí. „Moji přátelé většinou nemají televizi, takže ohlasů moc nemám. Čísla ale mluví dost pozitivně, takže předpokládám, že ohlasy jsou dobré. Mojí mamince se to líbí a to považuji za bernou minci,“ usmívá se představitel bývalého kriminálníka Roberta Černého.

Druhá série končí otevřeně, rozhodnou diváci

Na konci první série nejenže tedy odchází Robert, ale také je definitivní konec s největším mafiánem Karasem (Martin Myšička), jeho poskok nicméně zůstává dál. Hlavním tématem je stále hledání vzácné brože ve veliké hodnotě. Najde se? Kde skončí? Jak to bude dál mezi Robertem a Sárou? To už se musí divák dozvědět sám ze sledování druhé série seriálu Zákony vlka, který vysíláme v sobotu ve 20:15 na Primě. „Druhá série končí tak, že je otevřená. Vlastně by to mohlo být krásně připravený na třetí sérii, ale to už záleží na divácích,“ říká Stanislav Majer. Ten vzkaz je jasný, teď už je to na vás!

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima kriminální seriál Stanislav Majer reportáž Linda Rybová rozhovor Zákony vlka druhá série detektivní love story Šimon Wilk Robert Černý Sára Pokorná

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.