Starý mládenec bere soutěž jako seznamku. Shání prsatou blondýnu, která vaří jako máma

Aleš hledá ženu - Prostřeno! S28 (52)

V úterý se k plotně v kuchařské soutěži postaví sympaťák Aleš. Soupeři nedokážou pochopit, proč je těsně před padesátkou sám a nikdy nebyl ženatý. Lenka bude zjišťovat, jestli hostitel není na kluky.

Kuchařské klání z Plzeňského kraje se v úterý přesune do nově zrekonstruovaného bytu podlaháře Aleše. Bydlí sám a je zvyklý vařit jen pro sebe. Má firmu po otci, rád jezdí na motorce a nechce být single. Jeho menu bude jednoduché na přípravu. Podávat se budou plněné zapečené žampiony, hráškový krém, špagety aglio olio a variace pudinků. Jak na prima+ a v úterý vpodvečer na Primě uvidíte, Lenka moc nemusí houby. Monika zase nemá ráda pudink a doufá, že bude ozdobený ovocem.

Při vaření si Aleš vzpomene na maminku, která často vařila hrachovou polévku. Jestli ale místo vývaru také používala bujon, to nezmíní. „Kdyby se povedla ženská, která by vařila jako mamina, to by bylo terno,“ fantazíruje hostitel při krájení slaniny a vyjmenuje různé pokrmy, které mu připravovala. Samozřejmě vaření není všechno. Alešova vyvolená by měla i prát, měla by umět lyžovat, jezdit s ním na motorce, být pracovitá a tolerantní.

Podívejte se na video, ve kterém Aleš vzpomíná na „maminu“:

Soupeřkám se Aleš líbí. Dá mu šanci nějaká divačka?

Večer začne zábavou. Soutěžící se sejdou na náměstí v Domažlicích a Aleš každého sveze svým kabrioletem. Jako první se k autu hrne Monika, Lenka bude mít připomínky, že Aleš jede moc pomalu. V centru města to stejně jinak nejde. Pak se soutěžící přesunou do bytu. Po přípitku hostitel vylije na stůl vodu, kterou neuklidí. Bude to muset udělat Monika. Žampiony soutěžícím zachutnají, stejně tak polévka, která ovšem bude poněkud kašovitá. Při šmejdění následně ostatní zjistí, že Aleš nejspíš žije sám. To se jim zdá divné a Lenka rozvíjí teorie, jestli Aleš není homosexuál.

U hlavního chodu se zvědavci na vše vyptají. Děti Aleš nemá, nikdy nebyl ženatý a o případném příteli nemůže být řeč. „Původně to mělo být Prostřeno! a teď se to nějak zvrtlo,“ směje se hostitel, který připustí, že se mu divačky mohou ozvat. Jakub vyzvídá, jaká by měla partnerka být. „Mně se líbí blondýny,“ přizná Aleš. Prsa by podle něj měla mít tak akorát do ruky. Ostatní podotknou, že má Aleš ruce docela velké, takže si neodpustí vtípky na toto téma. Dámy považují hostitele za sympaťáka. Navíc má hezký byt, auto, umí vařit, nic mu v jejich očích nechybí. Co řeknou na jeho česnekové špagety a pudink s rybízem? Bude jeho jídlo lepší než u sebevědomé Lenky? Dívejte se!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.