Celebrity

10. března 2022 20:45

Kristýna Šťastná

Šťastný tatínek Leoš Mareš odtajnil pohlaví miminka. Dočkal se konečně dcery?

Marešová porodila

Pár hodin poté, co Leoš Mareš na sociálních sítích oznámil, že jeho manželka Monika konečně přivedla na svět očekávaného potomka, prozradil i jeho pohlaví. Šťastní rodiče se radují z holčičky.

Radostnou zprávu o narození dítěte zveřejnil Leoš Mareš na svém Instagramu. A udělal to velmi originálním způsobem. Na svém profilu sdílel fotografii prázdné rozbité skořápky s ptačími stopami vedoucími směrem od ní. Ke snímku přidal jen stručný, avšak všeříkající popisek „A je to...“.

O pár hodin později pak moderátor odhalil svým fanouškům i pohlaví nového přírůstku do rodiny. A to opět netradiční formou. Sdílel totiž příspěvek, který obsahoval konverzaci s jeho maminkou. „Je to holčička,“ napsal jí šťastný tatínek. Jméno však novopečení rodiče stále tají.

Miminko se přitom mělo narodit už začátkem března, s příchodem na svět však očividně příliš nespěchalo. Leoš Mareš se ve svých 47 letech stal již trojnásobným otcem. Dva syny, šestnáctiletého Jakuba a o čtyři roky mladšího Matěje, má z prvního manželství s moderátorkou Monikou Poslušnou. Naopak pro jeho současnou ženu Moniku, která 7. března oslavila 41 let, jde teprve o první dítě. A jistě je to ten nejkrásnější dodatečný dárek, který kdy k narozeninám dostala.

Sdílejte článek