Stázku obtěžuje Timovo flirtování a sexuální narážky. Soutěžící odhalí taktika

Mobil - Prostřeno! S28 (62)

Úterní kuchařské klání z Prahy se odehraje v bytě devatenáctileté studentky. Anastasiya neboli Stázka pochází z Ukrajiny. Jako jediná žena tohoto týdne má mezi muži zvláštní postavení. Všichni si ji předcházejí a ti svobodní po ní hází okem. Kdo bude zklamaný, že je zadaná?

Stázka pozve v úterý soupeře ze soutěže amatérských kuchařů do bytu, který sdílí s přítelem a spolubydlícími. Stolovat se bude v její ložnici. Stázka si myslí, že je dobrá kuchařka, avšak někdy příliš pomalá. Většinou si při práci i sedne nebo lehne. Vařit ji naučila matka a její menu bude částečně ukrajinské. Pro hosty v Prostřeno! připraví tortillu s letním salátkem, kuřecí vývar s haluškami, varenyky se smetanou a škvarky a jako dezert sněhovou kouli.

Tim se na jídlo těší, protože soudí, že „holky z východu“ umí vařit. Martin míní, že je menu složité. Stázka bude trochu bojovat s časem a při vaření bude často hledat nápovědu v mobilním telefonu. „Bez něho to neudělám,“ je přesvědčená hostitelka. Kvůli tomu o přístroj málem přijde. Mobil jí totiž upadne na zem a zděšená Stázka se jej hned vydá kontrolovat. Je to totiž její zlatíčko. Při příchodu jsou hosté příjemně překvapení. V pokoji se jim líbí. Lukáš si všimne špatně poskládaných příborů a usoudí, že Stázka není zkušená hostitelka. To se potvrdí vzápětí, když nad sedícími hosty kuchařka stojí s tím, že nemá pátou židli. Martin pohotově zavolá tchyni, která žije nedaleko, aby mu židli půjčila. Také pro ni zajde a ostatní se vrhnou na šmejdění.

Podívejte se, jak se hostitelka vypořádá s Timovými návrhy:

Má všechno, co si Tim od partnerky žádá

Tim brzy pochopí, že Stázka žije s přítelem. To jej vůbec nepotěší, protože mu padla do oka. Odradit se ale nenechá. Při čekání na hlavní chod se půjde podívat do kuchyně a bude nabízet pomoc. „Nechápu, proč přišel. Zase se o něco snažil,“ míní Stázka. „Anastázie je krásné děvče, na mé poměry má všechno, co je třeba. Velmi milá především,“ básní o hostitelce. Jako zábava bude partička karet a Tim bude mít neustále nějaké narážky. Bude se ptát, jestli s přítelem o něco hrávají. Stázka odvětí, že o nějaké přání. Toho se tokající blonďáček chytí.

„Já bych hrál o všechno možné. Ale jsem sám samotinký, takže o ty věci nemusím hrát, mně stačí si je zaplatit.“ Hostitelka bude naštvaná a situace jí nebude příjemná. Tim nebude jediný, kdo se bude u stolu více projevovat. Lukáš totiž bude rýpat skoro do všeho. Stázku považuje za slabší soupeřku jen kvůli jejímu věku. Bude třeba bazírovat na tom, že v polévce neplavou slibované halušky, ale noky. Podle jeho komentářů jej ostatní budou považovat za taktika. Jak dopadne hodnocení úterního večera, uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.