Stázku obtěžuje Timovo flirtování a sexuální narážky. Soutěžící odhalí taktika

Mobil - Prostřeno! S28 (62)

Úterní kuchařské klání z Prahy se odehraje v bytě devatenáctileté studentky. Anastasiya neboli Stázka pochází z Ukrajiny. Jako jediná žena tohoto týdne má mezi muži zvláštní postavení. Všichni si ji předcházejí a ti svobodní po ní hází okem. Kdo bude zklamaný, že je zadaná?

Stázka pozve v úterý soupeře ze soutěže amatérských kuchařů do bytu, který sdílí s přítelem a spolubydlícími. Stolovat se bude v její ložnici. Stázka si myslí, že je dobrá kuchařka, avšak někdy příliš pomalá. Většinou si při práci i sedne nebo lehne. Vařit ji naučila matka a její menu bude částečně ukrajinské. Pro hosty v Prostřeno! připraví tortillu s letním salátkem, kuřecí vývar s haluškami, varenyky se smetanou a škvarky a jako dezert sněhovou kouli.

Tim se na jídlo těší, protože soudí, že „holky z východu“ umí vařit. Martin míní, že je menu složité. Stázka bude trochu bojovat s časem a při vaření bude často hledat nápovědu v mobilním telefonu. „Bez něho to neudělám,“ je přesvědčená hostitelka. Kvůli tomu o přístroj málem přijde. Mobil jí totiž upadne na zem a zděšená Stázka se jej hned vydá kontrolovat. Je to totiž její zlatíčko. Při příchodu jsou hosté příjemně překvapení. V pokoji se jim líbí. Lukáš si všimne špatně poskládaných příborů a usoudí, že Stázka není zkušená hostitelka. To se potvrdí vzápětí, když nad sedícími hosty kuchařka stojí s tím, že nemá pátou židli. Martin pohotově zavolá tchyni, která žije nedaleko, aby mu židli půjčila. Také pro ni zajde a ostatní se vrhnou na šmejdění.

Podívejte se, jak se hostitelka vypořádá s Timovými návrhy:

Má všechno, co si Tim od partnerky žádá

Tim brzy pochopí, že Stázka žije s přítelem. To jej vůbec nepotěší, protože mu padla do oka. Odradit se ale nenechá. Při čekání na hlavní chod se půjde podívat do kuchyně a bude nabízet pomoc. „Nechápu, proč přišel. Zase se o něco snažil,“ míní Stázka. „Anastázie je krásné děvče, na mé poměry má všechno, co je třeba. Velmi milá především,“ básní o hostitelce. Jako zábava bude partička karet a Tim bude mít neustále nějaké narážky. Bude se ptát, jestli s přítelem o něco hrávají. Stázka odvětí, že o nějaké přání. Toho se tokající blonďáček chytí.

„Já bych hrál o všechno možné. Ale jsem sám samotinký, takže o ty věci nemusím hrát, mně stačí si je zaplatit.“ Hostitelka bude naštvaná a situace jí nebude příjemná. Tim nebude jediný, kdo se bude u stolu více projevovat. Lukáš totiž bude rýpat skoro do všeho. Stázku považuje za slabší soupeřku jen kvůli jejímu věku. Bude třeba bazírovat na tom, že v polévce neplavou slibované halušky, ale noky. Podle jeho komentářů jej ostatní budou považovat za taktika. Jak dopadne hodnocení úterního večera, uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.