Štefan Margita vydal nový klip. Role milenky se ujala sympatická blondýnka

Nový klip Štefana Margity

Štefan Margita spolu s Martou Kovaříkovou nazpíval píseň Intimity, ke které natočili i videoklip, v němž dvojice ztvární milence. Duet s rodinnou kamarádkou vytvořili přesto, že Marta není profesionální zpěvačka.

Štefan Margita se rozhodl na písni spolupracovat s rodinnou přítelkyní Martou Kovaříkovou, která nakonec na nabídku i přes počáteční rozpaky kývla. „Nejsem zpěvačka. Jenom jsem měla štěstí, že mě oslovil. Jsme dlouholetými přáteli. A právě Hanička (Zagorová) mi jednou řekla, že mám příjemný hlas,“ prozradila Marta v exkluzivním rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS.

Mohlo by vás zajímat: Štefan Margita má urnu s manželkou doma. Do hrobu ji uloží v září. Dříve to nešlo, říká

I když na začátku pocítila nervozitu, nakonec to pro ni byla příležitost a pocta, která se neodmítá. „Nejdříve jsem měla namluvit mluvené slovo a pak jsme spolu ještě nazpívali refrén. Nesmírně mě to potěšilo a moc doufám, že mu neudělám ostudu,“ svěřila se blondýnka.

Píseň o milencích

Ve videoklipu spolu hrají milence, kteří se pohádají a pak zase sblíží. „Je to život a je to takové malé drama,“ uvedla Marta. A co inspirovalo k natočení klipu Štefana Margitu? Vydavatelství Supraphon. „Když mi udělil zlatou desku za Na správné cestě, řekl jsem si, že by se jedna píseň hodila – a tou je Intimity,“ řekl zpěvák.

Čtěte také: Štefan Margita míval pocit, že je Luciano Pavarotti. Skromnosti ho naučila Hana Zagorová

Milenka Štefana Margity se prý Martě hrála velmi dobře. „Lubošku (to je manžel), nedívej se,“ vtipkovala Kovaříková na kameru. Celý klip je dostupný na youtubovém kanálu hudebního vydavatelství.

Sdílejte článek
Štítky videoklip zpěvák píseň celebrity Štefan Margita Marta Kovaříková Intimity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.