Celebrity

12. července 2022 14:20

Josef Šťastna

Strážkyně zákona z Policie v akci se vdala. Kamila řekla recept na šťastný vztah

Policie v akci V (18) - upoutávka

Muži i ženy si zvykli vídat Kamilu Lůbalovou v policejní uniformě. Nyní ale sama dostala „želízka“ a možná je to „na doživotí“. Podle informací redakce Prima Ženy se z Kamily stala vdaná paní.

Pohledná Kamila Lůbalová patří k nejvýraznějším ženám, které se kdy objevily v policejní uniformě. Dnes se živí jako herečka a exceluje v sérii Policie v akci, sama ale má reálné zkušenosti, protože v minulosti pracovala u cizinecké policie na jihu Moravy. Pak dokonce působila na Oddělení výchovy a výcviku na policejní škole jako poručík.

Pro Prima Ženy nyní sympatická herečka potvrdila, že se z ní stala vdaná paní. Její vyvolený si na svatbu musel počkat pět let. „Můj manžel se jmenuje Tomáš a vzali jsme se po pěti letech vztahu, i když o ruku mě požádal již před více než dvěma lety,“ uvedla pro Prima Ženy kráska, která v minulosti absolvovala tvrdý výcvik u Policie ČR. Její Tomáš ji oslovil přes sociální sítě a risk se mu vyplatil. Dokázal pod čepec dostat ženu, za kterou se otočí snad každý chlap.

„Seznámili jsme se úplně náhodou na sociální síti. Na manželovi obdivuji jeho inteligenci a pracovitost, vážím si toho, že umí být empatický a je na něho spoleh. Umí být také velmi pozorný,“ dodala Kamila pro Prima Ženy a také řekla, co je podle ni v manželství nejdůležitější.

Pohledná strážkyně zákona z Policie v akci se vdala. Kamile to slušelo!

Posted by Prima ŽENY on Tuesday, July 12, 2022

„Recept na šťastné manželství neznám, ale podle mě by se partneři měli navzájem doplňovat, tolerovat a mít v životě stejný směr,“ dodala s upřímností v hlase krásná policistka.

Sdílejte článek
Štítky policie uniforma rodina manželství svatba vztahy Policie České republiky Policie v akci Kamila Lůbalová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.