Celebrity

17. dubna 2022 06:10

Josef Šťastna

Policistka v akci Kamila řekla, zda vyšetřovat koledníky, kteří přeženou důraz

Policie v akci V (18) - upoutávka

Patří k nejvýraznějším postavám, které na sebe kdy oblékly policejní uniformu. Kamila Lůbalová má za sebou reálnou zkušenost při práci na pohraničním přechodu, kterou nyní využívá před kamerou při natáčení oblíbeného seriálu. Pro Prima Ženy popsala, jak slaví Velikonoce a zda by měla policie zasahovat, když to muži přeženou s intenzitou šlehání při koledě.

Někteří řidiči si možná pohlednou Kamilu Lůbalovou pamatují z doby, kdy působila na hraničním přechodu mezi Českem a Slovenskem, tehdy v Lanžhotě dávala razítka do pasu. Má za sebou práci ve skutečné uniformě, kterou nyní prodává před kamerou v seriálu Policie v akci, jejž televizní diváci sledují už pět let.

Kamila Lůbalová má za sebou osm let aktivní služby, dnes už ale hlídá zákon jen před kamerou. Kromě práce ji naplňuje péče o dceru a jako žena z jihu Moravy má ráda víno i lidové tradice. Velikonoce patří ke svátkům, které slaví ve velkém stylu.

„Na pomlázku jsem se jako malá vždy těšila a na koledníky jsem byla vždy pečlivě připravená. Každý dostal vajíčko, nějakou sladkost a na pomlázku jsem jim uvazovala hezkou pentličku. Strejdům, kteří k nám přišli koledovat, maminka nalévala pohárek vína nebo slivovice. Někteří koledníci mě nešetřili, ale i tak to byla legrace. Vždy jsem bratrovi vykoledovanou pomlázku záviděla, ale většinou se se mnou rozdělil,“ uvedla pro Prima Ženy sympatická Kamila, která přiznala, že není zrovna typ na pečení a že se spoléhá na pomoc své rodiny.

„Na Velikonoce jsem pekla beránka snad jednou, pečení není moje silná stránka. Většinou peče maminka,“ přiznala se smíchem žena, kterou si někteří fanoušci úspěšného seriálu na ulici pletou se skutečnou strážkyní zákona.

Každé oznámení se musí prověřit, říká Kamila Lůbalová

Redakce Prima Ženy se proto Kamily zeptala, zda si umí představit, že by žena chtěla policistům nahlásit, že to muž při koledování přehnal s intenzitou šlehání vrbovými pruty. „Samozřejmě se každé oznámení musí náležitě prověřit, i když se zdá úsměvné. Stát se může cokoliv,“ vysvětlila Kamila Lůbalová s tím, že reální policisté by neměli podceňovat ani oznámení, které na první pohled působí bizarně či legračně.

Okouzlující blondýna se těší, že si na Velikonoce hlavně odpočine. Jako máma si přeje, aby si jarní svátky užila hlavně její dcera. „Na Velikonoce jezdíme velmi často na jižní Moravu k rodině, kde barvíme s dcerou a maminkou vajíčka pro ‚šlahače‘, jak se na Moravě říká. Dcera věří na velikonočního zajíčka, tak jí schovávám sladkosti na různá místa, hledá je a máme z toho velkou radost,“ dodala pro Prima Ženy herečka, která je hrdá na to, že pochází z kouta naší země, kde se velikonoční zvyky pořád hodně dodržují.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.