Trapas v kuchyni i velká hádka. Boj o nejlepší menu bude tento týden plný emocí

Prostřeno! XXV (46) - upoutávka

Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Ke sporákům se s vařečkou v ruce tentokrát postaví ti, kteří v Moravskoslezském kraji chtějí ukázat, že mají na vítězství. Sestava bude poměrně vyrovnaná, jen muži budou v mírné přesile, tři ku dvěma ženám. Kdo nakonec zvítězí? Muži, nebo ženy? A jak si poradí s na první pohled lehkým úkolem týdne, kterým je zakomponování tofu do menu?

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Provozní Linda (35) se do pořadu dostala díky příteli

Ten je přesvědčen, že jeho partnerka skvěle vaří, a navíc má Linda plán. Pokud by vyhrála, použila by peníze na zaplacení dovolené se synem a přítelem. Sama o sobě tvrdí, že je veselá a přátelská, ráda připravuje česká jídla a nejí vnitřnosti. Nemá motto, kterým by se řídila, život si chce užít a těší se na nové lidi i recepty. Jak pondělní seznamovací večer dopadne, komu bude chutnat a kdo jako první začne taktizovat?

Úterý: Řidič Tomáš (30) má k jídlu blízko

Rozváží obědy, vaření má rád. Zatím je bez závazků, takže nemá komu vařit. Do pořadu se přihlásil sám, protože chce zjistit, jak vypadá zákulisí natáčení. Peníze, které by vyhrál, by investoval do svého auta. Neumí sám sebe popsat, rád sleduje televizní kvízy a také fotbal. Nejraději má českou kuchyni, jeho oblíbeným pokrmem jsou řízky s bramborovou kaší. Neví o jídle, které by nejedl. Těší se na nové zkušenosti, jež během natáčení získá. Během večera se mu ale moc dařit nebude. V kuchyni bude bojovat hlavně sám se sebou a s hlavním chodem mu budou muset pomoci ostatní soutěžící. Sledujte už v úterý, zda si jeho hosté pochutnají.

Středa: Tiskař Roman (50) má už dospělé děti

Pochází ze Slovenska, momentálně je nezadaný a do pořadu ho přihlásila jeho kolegyně, protože Roman do práce občas nosí nějaké dobroty. Sám o sobě tvrdí, že je společenský, má hodně přátel a rád je středem pozornosti. Ve volném čase hraje poker, závodně kuželky za Michálkovice a rekreačně ping-pong. Rád vaří a často si zve přátele domů. Těší se na poznání nových lidí a je zvědavý, jak natáčení probíhá. Dívejte se už ve středu, jaké zkušenosti a příhody z natáčení si odnese celá tahle partička.

Čtvrtek: Obchodní zástupce Patrik (28) je tatínkem malé dcery a syna

Pokud by vyhrál, peníze by použil na zvelebování domečku, který si s rodinkou nedávno pořídili. Sám o sobě tvrdí, že je společenský typ. Je komunikativní a pořád se směje. Je optimista, nebojí se práce a má rád zábavu. Volný čas věnuje své rodině. V neděli chodí na nohejbal s kamarády a příležitostně provozuje různé sporty. Má rád zábavu. Patrik je víkendový kuchař. Vaří vždy, když na to má čas. Rád vymýšlí nové chutě. Mezi jeho oblíbená jídla patří kachna se zelím a knedlíkem. Má rád českou klasiku a maso. Ovšem nikdy by nesnědl klasickou dršťkovou polévku. Jak zachutná jeho hostům typicky české menu a hlavně jak se čtvrtečnímu hostiteli povede? Dívejte se!

Pátek: Maminka na mateřské dovolené Tereza (30) pracovala jako servírka a eventová manažerka

Žije klidný a pohodový život s manželem a dvouletou dcerou. Do pořadu se přihlásila sama, aby měla možnost poznat natáčení, ochutnat nové pokrmy a získat inspiraci k vaření. Ráda pozná nové lidi a odnese si hezké zážitky. Pokud by vyhrála, pozvala by svou rodinu na oslavu a zbytek peněz by investovala do rekonstrukcí domu. Sama o sobě tvrdí, že je přátelská, klidná a ctižádostivá. Jejím velkým koníčkem je vaření. Ráda zkouší nové recepty. Baví ji sledování gastronomických pořadů a aktuálních trendů. Ráda čte, chodí cvičit do fitness centra a baví ji sport. V zimě lyžuje. Zajímá se o zdravý životní styl. Bude její menu stačit na výhru, nebo se jí dařit nebude? Její večer nečekaně okoření Tomáš, když znovu přijde pozdě a Patrika to pořádně zvedne ze židle. Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli!

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte! Sledujte Prostřeno! každý všední podvečer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.