Tereza v kuchařském pořadu drsně taktizuje. V jejím jídle ale budou kočičí chlupy

Prostřeno! XXV (44) - Babiččiny knedlíky

Nemají v sobě ani kousek studu? To napadá diváky při sledování nejnovějších dílů kuchařské soutěže. Jediné dvě ženy u stolu a obě jdou do soutěže s tím, že vyhrají. A to za každou cenu!

Tento týden se v populárním kulinářském pořadu sešli tři muži a dvě ženy z Jihomoravského kraje. Stájnice Tereza a maminka na mateřské Katrin vaří až na konec, ale budí vášně už od pondělí. Jdou si totiž tvrdě za svým. Dvěma taktičkám se dá přičíst k dobru jediné – a to že se nepřetvařují a alespoň nám divákům přiznají, že hodlají bodovat proklatě nízko. Pikantní na celé situaci je, že ani jedna neví, že ta druhá také taktizuje. Obě jsou o svojí výhře naprosto přesvědčené, protože mají svoje metody. Páteční hostitelka Katrin až doposud bodovala pouze jedním bodem a ta čtvrteční, Tereza, se také držela při zemi. Co je k tomu vede?

Podívejte se, jestli si soutěžící užili jízdu na koních:

Čtvrteční soutěžící Tereza žije na ranči a tam je peněz opravdu třeba. Proto si myslí, že ostatní pochopí, proč taktizovala. „Podívejte se, žijeme na ranči, kde je potřeba ty peníze lít horem spodem,“ krčí rameny. Druhá taktička, páteční hostitelka Katrin, si uvědomuje, že není jediná, komu by výhra hodně pomohla. „Doufám v to, že si to zasloužím víc než oni,“ dojímá se sama nad sebou jinak nelítostná hráčka.

Kočičí chlupy v omáčce

Vypadá to teda na napínavý souboj. Důležité je také nic nepokazit, protože nestačí bodovat nízko, ale také dobře uvařit. Ve čtvrtek soutěžící ochutnají bramborové placičky se škvarky, vývar, svíčkovou a pohár se zmrzlinou. Jako zábavu Tereza zvolí jízdu na koních. Bude to stačit na výhru? Tereza se pochopitelně dočká i kritiky. Knedlíky neudělá sama a ve svíčkové jeden ze stolovníků najde kočičí chlup. Sledujte ve čtvrtek vpodvečer, zda stájnice se svou taktikou v Prostřeno! uspěje a zvýší své šance na hlavní výhru 60 tisíc korun.