Celebrity

18. července 2023 18:00

Vanesa Havlíková

Barbora Strýcová na plese zářila podobně jako Vondroušová. Místo tenisek zvolila peří

Stejně jako je legendární samotný Wimbledon, je vyhlášený i závěrečný banket, na kterém se sejdou vítězové s důležitou společenskou smetánkou. Letošní rok ples bezpochyby ovládly české tenisové královny. Poprvé si ho užila Markéta Vondroušová (24), která se o víkendu stala wimbledonskou šampionkou. Zazářila rovněž Barbora Strýcová (37), která zopakovala vítězství ve čtyřhře z roku 2019.

Tenistka Barbora Strýcová naposledy vyhrála čtyřhru na Wimbledonu před čtyřmi lety. Poté si dala na nějakou dobu pauzu a odešla na mateřskou dovolenou. Po narození syna Vincenta, kterého má s novinářem Petrem Matějčkem, se nyní opět objevila na kurtech. Jejím velkým přáním bylo zopakovat vítězství – a to se jí a její parťačce Sie Šu-wej nakonec povedlo.

Mohlo by vás zajímat: Vondroušová ve Wimbledonu ovládla i závěrečný večírek, v černých šatech byla za královnu

Markéta Vondroušová ve finále Wimbledonu vyhrála nad Tunisankou Ons Džabúr ve dvou setech. Rodačka ze Sokolova tak navázala na Martinu Navrátilovou, Petru Kvitovou a Janu Novotnou, které legendární talíř zvedly nad hlavu v minulosti.

Barbora Strýcová po mateřské dovolené předvedla neuvěřitelný výkon:

Hvězdami závěrečného plesu

V neděli večer se Markéta Vondroušová společně s vítězem mužské dvouhry Carlosem Alcarazem setkali na plese šampionů, kterého se následně zúčastnila další česká vítězka Barbora Strýcová.

Čtěte také: Cesta tenistky Barbory Strýcové. Řešila nevěru, nyní chce být mámou na plný úvazek

Českým hráčkám to na plese, který se tradičně koná pro vítěze turnaje v All England Clubu, velmi slušelo. Sportovní oblečení obě dvě vyměnily za elegantní šaty, ve kterých vypadaly jako filmové hvězdy.

Vondroušová v teniskách

Přestože na první pohled Markéta Vondroušová vypadala opravdu elegantně, sportovního ducha při výběru róby na závěrečný ples nezapřela. Černé dlouhé šaty totiž doplnila o pohodlnou sportovní obuv. Bílé tenisky se vítězka ani nesnažila schovávat a při focení je hrdě ukazovala.

Mohlo by vás zajímat: Tenisky ke společenským šatům? Vondroušová uchvátila svět, české experty ale zaskočila

Barbora Strýcová oblékla růžovo-fialové dlouhé flitrované šaty, ve kterých nešla přehlédnout. Róba měla totiž velký rozparek a byla zdobená peřím. Oproti Vondroušové vsadila Barbora na klasiku a šaty doplnila o stříbrné otevřené lodičky na podpatku, které se k outfitu skvěle hodily.

Sdílejte článek
Štítky oblečení móda tenis Wimbledon tenista šaty Markéta Vondroušová Barbora Strýcová ples tenisky obuv Martina Navrátilová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.