Hvězda Pobřežní hlídky bojuje s rakovinou. Mám záchvaty paniky, přiznává Nicole Eggert

Nicole Eggert, známá především díky své roli v seriálu Pobřežní hlídka, se svěřila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu. Seriálová hvězda 90. let zároveň popsala boj s nemocí.

Nicole Eggert si většina lidí pamatuje jako krásnou blondýnku v červených plavkách pobíhající na pláži. Kvůli roli v Pobřežní hlídce si v minulosti nechala několikrát zvětšit prsa a v roce 2015 se rozhodla pro jejich zmenšení. Na začátku prosince roku 2023 se před vánočními svátky dozvěděla děsivou diagnózu, a sice že má rakovinu prsu ve druhém stadiu.

Mohlo by vás zajímat: Helena Růžičková rakovinu překonala. Lékaři to brali jako zázrak, říká Zdeněk Troška

Herečka tři měsíce bojovala s přibíráním na váze. Myslela si, že jde o důsledek menopauzy. Od října cítila bolest v levém prsu, což ji přimělo udělat si samovyšetření, díky kterému si později nahmatala bulku. „Okamžitě jsem šla ke své praktické lékařce a ta mi řekla, že se to musí urychleně zkontrolovat. Problém byl, že nebyl termín. Vše bylo zarezervováno. Takže jsem na to musela počkat do konce listopadu,“ řekla Nicole časopisu People. „Opravdu to pulzovalo a bolelo,“ uvedla. Následovalo mamografické vyšetření a tři biopsie, které později potvrdily její největší obavy.

Samovyšetření prsou může včas odhalit rakovinu. Podívejte se, jak na něj:

Po diagnóze zažívá paniku a strach

Herečka je nyní pod lékařským dozorem a čeká ji operace. Zatím se ale neví, zda podstoupí léčbu ještě před zákrokem, nebo až po něm. Celá situace je pro Nicole psychicky velice náročná. „Právě teď mám záchvaty paniky. Říkám si: ‚Vypadni ze mě!‘ Sedíš tam, máš to v sobě a říkáš si, že každou sekundu, která uplyne, je to v tobě a roste to, a prostě chceš, aby to bylo venku,“ popsala rodačka z Kalifornie.

Čtěte také: Když se rakovině nevěnujete, urazí se a odejde, věřil Jiří Bartoška. Nyní bojuje znovu

Nicole v posledních letech bojuje s finančními problémy, jelikož se dostala do dluhů a musela vyhlásit osobní bankrot. Lékařská péče v Americe je navíc velmi nákladná, a tak pro ni její přátelé uspořádali sbírku, která má pomoci vybrat peníze na potřebnou léčbu.

Největší starost ale herečce dělá především to, že by tu nebyla pro své dvě dcery Keegan (12) a Dilyn (25), které vychovává sama. „Jedna je dospělá, ale mám doma dvanáctiletou, jejíž jsem jedinou opatrovatelkou. Nemám rodinu. Nemám nic,“ popsala herečka. Když prý viděla dceřin zděšený výraz, rozhodla se bojovat. „Toto je něco, přes co se musím dostat, co musím porazit. Dcera mě potřebuje víc než cokoliv a kohokoliv jiného,“ dodala Nicole, jejíž tatínek měl rakovinu kůže a maminka zase tlustého střeva.

Sdílejte článek
Štítky nemoc rakovina rakovina prsu herečka Pobřežní hlídka zdraví Nicole Eggert

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.