Celebrity

4. května 2022 08:05

Žaneta Dernerová

Policista v akci Jakub Ulrich otevřeně: Uniformy ženy jednoznačně přitahují

Policie v akci IV (98) - Znamení válečníka

Je odvážný, přitažlivý a navíc neohrožený muž zákona. Policista Jakub Ulrich občas připomíná reálného prince z pohádky, když se bije za potřeby druhých, trestá bezpráví a dohlíží na dodržování všeobecného pořádku. I on se už ale dostal do situace, kdy toho na něho bylo moc a zvažoval, jestli u policie neskončí.

Mužného Jakuba Ulricha vídají diváci na televizních obrazovkách poměrně často. Jako ochránce slabších se představuje v oblíbeném pořadu Policie v akci, který přináší příběhy z každodenního pracovního života mužů a žen v uniformě. Seriál zachycuje jak drobné delikty a přestupky, tak zásadnější konflikty a podezření z trestných činů. Některé mohou sloužit jako varování, jiné jsou až úsměvné.

I neohrožený Jakub ale zažil natolik tíživý případ, že začal o své budoucnosti u policie pochybovat. „Po narození dětí se mi stalo, že jsem jako policejní potápěč tahal z vody utonulé dítě. V tu chvíli jsem přemýšlel, jestli to ještě chci dál dělat,“ svěřil se webu Prima Ženy Ulrich, který u policie pracuje již třináct let.

Obecně ale za nejtěžší část svého zaměstnání považuje komunikaci s lidmi. „Zůstat nestranný v situacích, kdy je to člověku hodně proti srsti, a nezhoršovat si zákrok chybně zvolenými činy a slovy,“ míní Jakub, podle kterého by zájemcům o práci u policie neměla chybět především chuť pomáhat lidem a mít k jejich požadavkům velkou trpělivost.

K natáčení Policie v akci se dostal přes doporučení herce, který o tomto připravovaném projektu zaslechl. Žádné zásadní novinky, které by se od filmařů naučil a následně ji využil při skutečných zásazích, si vědom není, ačkoliv určitá pozitiva natáčecího procesu rozhodně nepopírá. „Natáčení pro mě představuje modelové situace, které nám byly hrány na policejní škole v Praze. Takže je to neustálý trénink v použití komunikace, případně donucovacích prostředků, které využívám i ve své práci,“ říká Ulrich.

Jakub Ulrich je nejen policista, ale i superchlap

Policista ze severních Čech se ale proslavil také svojí účastí v reality show pro drsné muže – Superchlapi, kde bylo jejich úkolem připravit se v rekordně krátkém čase na náročný triatlonový závod. Podívejte se na jeho medailonek z doby před šesti lety, kdy se do této velké výzvy pustil.

Pokud by si některé dámy či slečny na fešného Jakuba brousily zuby, mají bohužel smůlu. Je šťastně ženatý. O manželce, která ho do show Superchlapi přihlásila, mluví jen v superlativech. „Je to úžasná ženská s obrovským smyslem pro spravedlnost,“ popisuje svou životní lásku Jakub. „Je velmi empatická. V životě jsem jiného takového člověka nepoznal,“ pěje na ni ódy mužný policista, který jednoznačně zastává názor, že uniformy ženské pohlaví přitahují. „Je to evidentní zejména na sociálních sítích, kde fotky v uniformě budí nejvíce pozornosti a mají největší počet žhavých komentářů,“ dodal pro Prima Ženy sympatický policista.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.