Chtěly do Varů, ale nesmí ochudit rodinu. Krainová i Švantnerová přijely jen na skok

KVIFF: Nikol Švantnerová přijela pouze na párty a s rodinou

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je událostí, kterou si jen málokterá slavná osobnost chce nechat ujít. Na UniCredit Bank party, která patří mezi nejprestižnější, se proto objevily i modelky Nikol Švantnerová (30) a Simona Krainová (50). Delší zdržení ale v plánu ani jedna neměla, odpočinek a čas s rodinou je pro ně důležitější.

V polovině března se Česká Miss pro rok 2015 Nikol Švantnerová stala poprvé maminkou. Na svět přivedla holčičku, kterou s partnerem Ondřejem Antošem pojmenovali Mia. Od té doby si modelka především užívá mateřství a party v Karlových Varech byla jedna z těch výjimek, které nechtěla propásnout.

Ve třpytivých krátkých šatech z dílny Poner vypadala Švantnerová fantasticky a díky štíhlé postavě by zřejmě jen málokdo tipoval, že před pár měsíci přivedla na svět miminko. Právě malá Mia je pro ni přitom příjemným důvodem, proč se na festivalu déle nezdržovala.

„Přípravy trvaly popravdě asi jen hodinku, protože jsem tady poprvé s malou, tak jsem měla trošičku jiné povinnosti. Hlídají babička s dědou, jsme tady celá rodina. Po téhle party se vrátím k mateřským povinnostem domů do klidu,“ řekla pro Prima Ženy.

Krainová na skok

Filmový festival si nenechala ujít ani Simona Krainová, která si nechala šaty ušít ve stejné dílně jako Nikol Švantnerová. Na party dorazila skvěle naladěná se svým manželem Karlem Vágnerem mladším, s nímž měla ale naplánovaný na další dny víc relaxační program, než jakým je obíhání společenských akcí.

„My jsme tu pouze na tři dny. Pojedeme na chalupu odpočívat, protože jsme měli hodně práce. Já se těším do klidu. Dám si bazén, knížku... Nemám teď děti, protože jsou u babičky, takže budeme chvilku odpočívat,“ sdělila nadšeně Krainová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.