Celebrity

20. července 2023 11:55

Eliška Reiglová

Svatba jen naoko. Milan Peroutka byl v chomoutu už před veselkou

Milan Peroutka se oženil

Milan Peroutka (33) o svém soukromí nikdy příliš nehovořil, proto leckoho překvapilo, když se na světlo světa dostala informace, že v sobotu 1. července uspořádal svatbu. Do registrovaného partnerství vstoupil s Dominikem Roubínkem (25). Ve skutečnosti šlo ale o obřad spíše pro radost partnerů i ostatních. Tou dobou totiž už byli svoji.

Milan Peroutka nikdy nechtěl prozrazovat, s kým momentálně chodí. Utajovaná svatba s Dominikem Roubínkem tak mnohé jeho příznivce zaskočila, přestože už loni v listopadu přiznal, že je zadaný. Ve vztahu byl evidentně velmi šťastný, proto se rozhodl ho posunout na novou úroveň.

V pětihvězdičkovém historickém hotelu Chateau Mcely na Nymbursku se oblíbený herec a zpěvák potají oženil s o osm let mladším Dominikem. Alespoň tak zněla původní informace. Okruh nejbližších, kteří byli pozvaní, ovšem nesledoval skutečné sezdání partnerů.

Obřad naoko

„Na sobotu 1. července nebyli volní matrikáři, kteří jediní dělají registrace ve středních Čechách, proto to museli vyřešit jinak. Svatbu plánovali od března, takže se na to připravili. Vzali se v pátek 30. června na matrice v Praze, bylo to dopoledne, pak rovnou odjeli na Mcely,“ řekl zdroj z okolí páru deníku Blesk.cz.

Čtěte také: Zamilovaný Milan Peroutka chce po svatbě dítě. Musíme nějak zadělat, zasmál se

V den, kdy se se zamilovanými partnery přišli radovat jejich nejbližší, tak šlo spíše jen o oslavu pro potěchu hostů i samotného Peroutky s Roubínkem. V takzvaném chomoutu totiž oba v sobotu už několik hodin byli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.