Celebrity

25. dubna 2024 15:15

Eliška Reiglová

Vignerová ukázala syna v šatech a paruce. Hraje si se vším, je to vývoj, říká modelka

Aneta Vignerová (36) je nejen modelka, ale především maminka teprve čtyřletého syna Jiříka. Jako snad každá matka se snaží pro své dítě dělat to nejlepší, aby bylo skutečně šťastné, a tak synkovi pořídila šatičky, které si přál, a také paruku, aby vypadal jako seriálová Wednesday. Bez negativních komentářů se to neobešlo, těm ale modelka nepřikládá váhu.

Syn Anety Vignerové měl svátek a sám si jako dárek vybral černé šaty a černou paruku s copánky. Modelka se na sociálních sítích pochlubila videem, na němž měl Jiřík tyto věci na sobě a přímo z něj čišela čistá dětská radost. Bohužel se ale ani toto video neobešlo bez negativních komentářů.

„Pozor na to, aby se to časem nezvrhlo a nezačal se cítit jako žena,“ napsala jedna z komentujících. „Můj syn na to také tancuje a líbí se mu to, ale nikdy bych mu nekoupila šaty a copánky. Cpete mu do hlavy nesmysly dnešní doby. Americká výchova, ať si je, čím chce. Bože, bože,“ zanadávala si pod příspěvkem další žena.

Zlé komentáře jsou všude

Vignerová nezastírá, že kdyby nějaké vyjádření bylo vyloženě útočné, smaže ho. Pod vlastními fotografiemi nevhodné narážky ani vulgarismy trpět nemusí. Svět sociálních sítí ale zná a pohybuje se v něm dlouhodobě, proto ví, že ať kdokoliv zveřejní cokoliv, nějaký ten negativní komentář se vždy objeví.

„Když se podíváte do nějakého feedu, vždycky je někdo, kdo napíše něco, čím chce na sebe buď upozornit, nebo chce něco rozpoutat. Většinou jsou to anonymové. Bohužel tím, že je to veřejně, mají tu možnost. Ale je to můj profil, a když mi něco připadá nepříjemné, samozřejmě to mažu,“ řekla maminka Jiříka webu Prima Ženy.

Čtěte také: Snad zhubnu na Mácháč, vtipkoval Kolečko o své váze. Z Egypta si přivezl nepříjemný suvenýr

Chlapeček si může vybírat, s čím si chce hrát a co se mu líbí. „Tohle mi přijde absolutně zbytečné, Jiřík má čtyři roky a hraje si se vším. Jestli ho to nějak poznamená, nebo nepoznamená... to je čistě jeho vývoj. Opravdu na to absolutně nekoukám, chci, aby si dětství užíval se vším všudy. Ne aby to mělo nějaká měřítka,“ vysvětlila modelka.

Radostné dětství

Pod videem se objevila i řada povzbudivých komentářů, v nichž se další maminky dělily o své zkušenosti. Spousta jich například prozradila, že jejich synové si hráli s autíčky a zároveň si oblékali sukýnky. Jejich vývoj to přitom negativně neovlivnilo. Je běžné, že když okolo sebe mají chlapci i malé holčičky, hrají si s nimi.

„Wednesday zrovna viděl u svojí sestřenice, takže tomu podlehl. Jeho sestřenici se to líbí, možná se jí chce tímhle zalíbit taky. On v tom nevidí absolutně nic jiného. Byli jsme teď na akci spojené s Barbie a Jiřík šel první za auty,“ popsala Vignerová nevinné smýšlení svého syna, který si zkrátka jen se vším všudy užívá dětství.

Úcta k ženám

Aneta Vignerová se snaží, aby její syn měl dětství, na které bude s láskou vzpomínat. Zároveň v něm ale už nyní rozvíjí povědomí o tom, jak by se v budoucnosti měl chovat k ženám, a ukazuje mu, že jsou nedílnou součástí života. Co se týče jakýchkoliv hodnot, nemá tak o Jiříka nejmenší obavy. A neměli by je mít ani zlí jazykové na internetu.

Mohlo by vás zajímat:

„Samozřejmě si hraje se superhrdiny, ale ke každému superhrdinovi patří žena, tak mu vysvětluju, že ženy jsou v životě důležité. Snažím se ho vést, aby ženy takhle vnímal, aby si jich uměl vážit. A tohle všechno u nás funguje úplně v pořádku,“ dodala.

Podívejte se, jak to Vignerové a dalším slušelo na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.