Pražský týden módy odstartoval. Na přehlídkovém mole zazářila Kašáková i Vignerová

V Tyršově domě v Praze odstartovala nejočekávanější módní událost v Česku. Mercedes-Benz Prague Fashion Week byl zahájen galavečerem, jenž představil módní kolekce uznávaných českých a slovenských návrhářů. Na přehlídkovém mole se objevily například modelky Veronika Kašáková či Aneta Vignerová. Jaké další slavné osobnosti si akci nenechaly ujít?

Prestižní módní událost zahájili ve čtvrtek 18. dubna návrháři Michael Kováčik, Martina Špetlová, Miro Sabo, Nehera, On The Boat a Liběna Rochová na galavečeru MBPFW x VISA presents ELLE GALA a Czech & Slovak Runway.

Kašáková, Vignerová i Jenovéfa Boková

Večer odstartovala přehlídka slovenského návrháře Michaela Kováčika, pro kterého je typická minimalistická elegantní tvorba, jednoduchost střihů a přírodní materiály a barvy. Hvězdou jeho přehlídky byla jako obvykle modelka Aneta Vignerová, která stála na samém začátku jeho kariéry a s návrhářem ji pojí letité přátelství. V hledišti samozřejmě nechyběl ani modelčin manžel Petr Kolečko, který z ní nespustil oči.

Přečtěte si: Kopřivová, Decastelo nebo Třešničková. Hvězdy na přehlídce Vandy Jandy zářily i propadly

Svou drahou polovičku na přehlídku talentovaného návrháře přišel podpořit také hudebník Majk Spirit. Jeho manželka Maria Dušička se také prošla na přehlídkovém mole a slovenský rapper si to samozřejmě nemohl nechat ujít. Usedl do první řady a ze své partnerky nespustil oči.

Další hvězdou galavečera byla bezpochyby modelka Veronika Kašáková. Ta předváděla pro udržitelnou značku On The Boat, která se snaží řešit problémy způsobené fenoménem fast fashion. Kašáková se již delší dobu na přehlídkovém mole neobjevila, protože veškerý čas věnuje svému synovi Matyáškovi a nadačnímu fondu, který založila. Bylo na ní vidět, že si záři reflektorů užila a že s nadšením podpořila svou oblíbenou značku.

Velkým překvapením byla rovněž přehlídka návrháře Mira Saba, pro kterého předvádělo hned několik známých tváří. Ze své komfortní zóny vyšla například herečka Jenovéfa Boková, která si vyzkoušela roli modelky a přehlídkové molo jí velmi slušelo. Talentovaného umělce na přehlídce dále podpořila například návrhářka Vanda Janda, jež sama na pražském fashion weeku předvede svou kolekci.

Událost si nenechalo ujít ani spoustu dalších známých tváří. Mezi hosty večera patřili například herec a zpěvák Milan Peroutka s partnerem Dominikem Roubínkem, kteří přišli na akci jako vždy stylově oblečení. V pestrobarevných šatech zazářila modelka Natálie Kotková a růžové šaty značky On The Boat vynesla herečka Mariana Prachařová. Pro černou eleganci se rozhodla šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko, která vynesla model udržitelné značky Anamé. Jak to všem zúčastněným slušelo, se můžete podívat v galerii v úvodu článku.

Podívejte se na přehlídku Vandy Jandy na pražském fashion weeku v roce 2023:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.