Celebrity

30. července 2024 10:07

redakce Prima Ženy

Syn Angeliny Jolie a Brada Pitta je v nemocnici. Zranění hlavy utrpěl při nehodě na motorce

Syn herců Angeliny Jolie (49) a Brada Pitta (60), Pax Jolie-Pitt, měl děsivou nehodu na motorce a utrpěl údajně zranění hlavy, přestože na ní měl přilbu. Záchranáři ho odvezli do nemocnice poté, co si stěžoval na bolest.

Dvacetiletý mladík v Los Angeles narazil zezadu do auta, když přijížděl ke křižovatce, informoval web TMZ. Řidič auta prý vystoupil a před příjezdem policie a záchranářů zkontroloval zraněného Paxe. Pax byl při příjezdu do nemocnice ve stabilizovaném stavu, přičemž plný rozsah zranění zatím není jasný. Lékaři se obávali, že Pax mohl utrpět menší krvácení do mozku.

Konflikt s otcem

Stejně jako jeho pět dalších sourozenců je Pax odcizen od svého otce Brada. V jednom sžíravém příspěvku na Instagramu mladík nazval svého otce „opovrženíhodným člověkem“. Také ho obvinil, že mu dělal ze života peklo a řekl, že jeho mladší sourozenci se „třesou strachy“, když je jejich otec přítomen.

Mohlo by vás zajímat: Angelina Jolie podala žalobu na Brada Pitta. Naštvalo ji exmanželovo otřesné chování

K vyjádření, které bylo zveřejněno na Paxově soukromém instagramovém účtu na Den otců 2020, byla také připojena fotografie Pitta, jak přebírá Oscara za nejlepšího herce ve vedlejší roli ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. Během rozvodového řízení právní tým Angeliny Jolie uvedl, že hollywoodská hvězda Brad Pitt ji a jejich děti v soukromém letadle „emocionálně a fyzicky týral“.

Zdroj: The Sun, TMZ

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.