Celebrity

4. září 2022 12:20

Tomáš Durčák

Syn Jana Krause David se pochlubil vzácným snímkem manželky Sarah s dcerou Ester

David Kraus ukázal ženu a miminko

Zpěvák David Kraus (42), který je druhým nejstarším synem moderátora Jana Krause (69), je známý tím, že si úzkostně hlídá své soukromí. I přesto nyní (podle všeho na popud své ženy) udělal výjimku a rozhodl se pochlubit veřejně svou šťastnou rodinkou.

Vzácný pohled do soukromí Krausova syna

Letmý pohled na Instagram Davida Krause ihned napoví, že umělec rozhodně není ten typ, který by měl potřebu se každý týden pochlubit další fotkou své manželky či dcery. Jak se ale nyní ukázalo, i kdyby se to čistě náhodou rozhodl dělat, jeho fanoušky by to nepochybně neomrzelo.

Tak trochu oproti svým běžným zvykům totiž zveřejnil fotografii své mladší manželky, modelky Sarah Opravilové (22) a jejich společné dcerky Ester, která brzy oslaví své druhé narozeniny. Co ho k tomuto nečekanému kroku vedlo? Zřejmě musí doma trochu poslouchat.

„Moje žena a maminka naší dcery touží, abych se zamilovaným vzkazem sdílel její fotku, aby to všichni viděli,“ začal David svou zprávu pod snímkem jeho milované rodiny, který pořídil během letošní dovolené u moře.

Fotografie má obrovský pozitivní ohlas

Na snímku je spokojeně vypadající Sarah s malou Esterkou na klíně – podle všeho to vypadá, že jsou na cestě lodí, možná někam na výlet – a David rozkošnou fotku zřejmě pořídil.

„Já svoje soukromí a rodinu nerad někde vystavuju, ale tady máte moje dvě největší lásky. Holčičce není vidět do obličeje, tak ji tady máte exkluzivně. Rodina je nejvíc,“ pokračoval své vyznání David s tím, že fotka vznikla na mobil, ale podle jeho názoru je velmi povedená a on sám je z ní nadšený.

A jeho sledující s tímto názorem očividně velmi souzní. Zatímco ostatní jeho zveřejněné fotografie nasbírají v průměru stovky až nižší tisíce lajků, fotografie rodiny jich za pouhé dva dny už nasbírala téměř 10 000. Tak uvidíme, jestli takto pozitivní odezva Davida nepřesvědčí k tomu, aby se svou šťastnou rodinkou chlubil častěji.

David se už dříve v pořadu 7 pádů Honzy Dědka svěřil s tím, jak se s manželkou poznali a podle všeho to byla láska na první pohled, byť měl zpočátku obavy z velkého věkového rozdílu mezi nimi.

Poznali se a hned druhý den za ním přijela s kufrem

„Je to moravská dívka z Hradišťa. Něco jsem tam zkoušel, ona kolem mě prošla, já jsem zareagoval. Někam mě zvala, ale já jsem tam nemohl přijít, ale řekl jsem jí, že může přijet zítra do Prahy. A ona přijela. A přijela s kufrem, se slivovicí a s vybroušenýma skleničkama. A bylo to,“ popsal jejich seznámení.

Na rovinu přiznal, že na začátku vztahu nedával velké šance. Vzhledem ke svému věku už totiž toužil po rodině, zatímco si nebyl jistý, jestli mladá Sarah bude mít o něco podobného už také zájem.

„Vysvětloval jsem jí, že bych ji chtěl, ale že už myslím na rodinu, že už mi ujíždí vlak. A ona mi tu holčičku dala, krásnou. Jsem jí vděčněj, hrozně jsem snil o holčičce,“ dodal očividně velmi šťastný tatínek a manžel.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.