Synové Michaela Jacksona po dlouhé době vyrazili do společnosti. Ochotně pózovali

Synové zesnulého zpěváka Michaela Jacksona se na veřejnosti objevují velice zřídka. Teď udělali výjimku při příležitosti smutného výročí. Jejich otec by totiž oslavil 65. narozeniny.

Bratři Prince (26) a Blanket (21) Jacksonovi společně vyrazili na představení s názvem Michael Jackson: One, které se konalo v Las Vegas. Jedná se o počin cirkusového uskupení Cirque du Soleil. Tato společnost založená v roce 1984 patří mezi nejslavnější svého druhu na světě.

Mohlo by vás zajímat: Jak přišly na svět děti krále popu? Nikdy jsem s ním nespala, řekla Jacksonova žena

Michael Jackson zemřel ve věku padesáti let, ale jeho odkaz žije nadále a fanoušci si ho neustále připomínají skrze jeho nesmrtelné písně. V resortu Mandalay Bay se vystoupení uskutečnilo v úterý a po něm následovala menší vzpomínková akce k příležitosti zpěvákových nedožitých 65. narozenin, kde byli spatřeni oba dva potomci zesnulého hudebníka.

Synové se na veřejnosti příliš neukazují

Tři děti Michaela Jacksona nemůžou být rozdílnější. Zatímco dcera Paris (25) byla nějakou dobu pořádnou rebelkou a často se dostávala do novinových titulků zejména kvůli svému problematickému dospívání, o dvou synech příliš slyšet nebylo. První dvě děti - Prince a Paris zpěvákovi porodila jeho druhá žena Debbie Rowe, a to pomocí umělého oplodnění. „Oplodnili mě podobně, jako já oplodňuju své chovné klisny. Byla to čistě technická záležitost. Stejně jako vpravuji do své kobyly sperma, vpravili ho oni do mě,“ popsala tehdy Rowe pro britský deník The Sun.

Čtěte také: Dcera Michaela Jacksona Paris: Táta výchovu nezanedbával. Pro hračky jsme museli dřít

Veřejnost dlouhou dobu netušila, jak děti Michaela Jacksona vůbec vypadají. Král popu s nimi většinou vycházel v maskách, aby chránil jejich soukromí. Po smrti otce se synové, jejichž celá jména zní Prince Michael Jackson I a Prince Michael Jackson II (Blanket), stáhli do ústranní. Pro řadu fanoušků tak bylo setkání s potomky svého hudebního idolu velká událost. Oba dva se s lidmi ochotně fotili a působili velice mile, jak je vidět na fotkách v naší galerii.

Nejmladšího syna Blanketa měl zpěvák s jinou ženou, jejíž identita nebyla nikdy prozrazena. „Využil jsem náhradní matku a mé vlastní sperma. Nezná mě a já ji také ne,“ prohlásil tehdy v rozhovoru pro News Week o matce svého třetího potomka sám Michael Jackson.

Paris Jackson se daří jako modelce, ale objevila se také ve filmu:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Michael Jackson Paris Jackson Prince Michael Jackson II Prince Michael Jackson I

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.