Dcera Michaela Jacksona Paris: Táta výchovu nezanedbával. Pro hračky jsme museli dřít

Michael Jackson (50) po sobě zanechal tři potomky, dva syny a také dceru Paris, jejíž matkou byla Jacksonova druhá manželka Debbie Rowe (†64). Dnes pětadvacetiletá dívka v sobě jeho geny rozhodně nezapře, neboť se kromě modelingu či herectví věnuje i hudbě. Mimo to však od malička bojuje s vlastními démony, kteří ji dostali až do hlubokých depresí.

„Můj táta opravdu velmi dbal na to, abychom byli dobře vychovaní a také vzdělaní. Nesnažil se nám jen ukazovat to pozlátko, jako jsou drahé hotely nebo restaurace. Viděli jsme všechno. Vzal nás s sebou i do zemí třetího světa, takže jsme měli šanci získat určitou perspektivu,“ popsala Jacksonovu výchovu jeho dcera Paris v rozhovoru se supermodelkou Naomi Campbell v jejím pořadu „No Filter“ na YouTube.

Zde také vysvětlila, že když po něm chtěli třeba hračku, museli si ji zasloužit. „Když jsme chtěli pět hraček, museli jsme přečíst pět knih. Šlo mu o to, abychom si ty věci zasloužili a neměli pocit, že na vše máme automaticky právo. Bylo to jako když musíte pro něco dřít. A když to pak získáte, není to jen věc, je to úspěch,“ popsala Jacksonovu výchovu Paris.

Když Michael Jackson zemřel, bylo jeho dceři Paris teprve jedenáct let a z jejího dalšího života je jasné, že jeho ztrátu nesla nesmírně těžce. Do 15. narozenin se dle svých slov pro magazín Rolling Stone totiž nejenže stala závislou na drogách, ale dokonce se měla několikrát pokusit o sebevraždu. Dnes má na těle desítky tetování a jak přiznala, některé z nich zakrývají jizvy po injekčních stříkačkách.

Paris Jackson si zahrála ve filmu (2017)

Když byla kvůli svým problémům odeslána na terapii do speciální školy, její problémy neustaly. Dle svých slov se zde totiž stala obětí intenzivního zneužívání. Paris Jackson na svém Instagramu mimo jiné přiznala, že si z internátní školy do života odvezla PTSD, strach důvěřovat druhým a noční můry, které se jí občas vracejí i dnes. Dříve se Paris Jackson pravidelně objevovala na Instagramu své matky, ale zhruba od roku 2015 už Debbie Rowe žádný společný snímek nepřidala.

Dcera krále popu musela rovněž opakovaně uvádět na pravou míru otázky, zda je, nebo není bisexuálka. „Takhle tomu říkáte, takže asi ano, ale kdo potřebuje nálepky?“ reagovala na dotaz jednoho ze svých fanoušků opět na Instagramu s tím, že svou homosexualitu měla přiznat již ve 14 letech a na veřejnosti již ostatně byla přistižena, jak líbá ženy. „A nejsem bisexuálka, mám prostě jen ráda lidi pro to, jací jsou,“ pokusila se svou orientaci opět vysvětlit v roce 2018.

Chodila jsem s více ženami než muži. Ale i s mužem, který měl vagínu...

Další informace o své sexualitě zveřejnila v roce 2020 v dokumentu Unfiltered: Paris Jackson & Gabriel Glenn, kde mimo jiné uvedla: „Nikdy jsem si nemyslela, že skončím s klukem. Spíš jsem si myslela, že si vezmu holku.“ Dále prozradila, že ve svém životě chodila s více ženami než muži, avšak sama sebe by nenazvala bisexuálkou, protože „chodila nejen s muži a ženami, ale třeba i s mužem, který měl vaginu“.

Svou lásku ke všem a ke všemu zřejmě rovněž převzala od svého otce, který byl dle jejích slov v tomto přístupu podobný. „Vychoval mě volnoláskař a tak trochu hipík, takže nás od malička učil, že krása vychází z nitra. A já tomu dodnes věřím,“ řekla Paris Jackson v loňském roce v rozhovoru pro PopSugar o tom, co všechno jí otec stihl předat ještě před tím, než v roce 2009 zemřel.

Dcera Michaela Jacksona zatím nemá příliš štěstí ani v lásce. Se svým posledním známým přítelem Gabrielem Glennem, s nímž natočila i výše zmíněný dokument, se v roce 2020 po více než dvou letech rozešla. Dříve však randila také s modelkou a herečkou Carou Delevingne, s níž byla naposledy spatřena v roce 2021.

Sdílejte článek
Štítky drogy sebevražda vztah dcera partner homosexualita sexualita zneužívání terapie Cara Delevingne Michael Jackson PTSD bisexualita Debbie Rowe Paris Jackson

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.