Celebrity

26. března 2024 14:45

David Laštovka

Muži Vilmy Cibulkové: Randila s Karlem Heřmánkem i exmanželem Terezy Kostkové

Vilma Cibulková leze po horách

Přestože herečka Vilma Cibulková, která 26. března slaví 61. narozeniny, patří mezi velmi šarmantní a úspěšné ženy, na lásku měla v životě až neuvěřitelnou smůlu. S kterými slavnými muži randila? Jako matka si velké trápení prožila i se svou jedinou dcerou Šimonou, která propadla drogám.

Vilma Cibulková během studií na DAMU, kde jejími spolužáky byli například Karel Roden, Ivana Chýlková, Eva Holubová nebo Jitka Asterová, prožila tři osudové lásky. První velkou láskou byl režisér Petr Kracík, který se stal později manželem herečky Terezy Kostkové. Po něm randila s Karlem Heřmánkem. A nakonec se svým profesorem, o jednačtyřicet let starším hercem a režisérem Miroslavem Macháčkem.

S posledně jmenovaným strávila několik let. A nutno dodat, že to byl vztah velmi bouřlivý a divoký. Macháček holdoval alkoholu a ke své zálibě přivedl i ji. Nakonec ho opustila, načasování ovšem nebylo příliš šťastné. Odešla od něj v době, kdy byl vážně nemocný, což si stále vyčítá. „Bojím se, že odpovědět na otázku, proč jsme k sobě s Máchou (Macháčkem - pozn. red.) tolik tíhli, dost dobře neumím. Bylo to osudové setkání a vymyká se jakémukoliv popisu. Zdrhla jsem ve chvíli, kdy mě nejvíce potřeboval,“ prozradila Vilma Cibulková v pořadu 13. komnata. Na Kracíka, Heřmánka i Macháčka dodnes vzpomíná s úctou a láskou.

První manžel nadělal dluhy. Dcera skončila na pervitinu

Prvním jejím manželem byl právník Zbyšek. Když se brali, měli hluboko do kapsy. Vilma neměla ani na šaty, tak se vdávala ve vypůjčeném kožichu z divadla. V manželství se jim narodila dcera Šimona, rodinná idylka ovšem dlouho netrvala. Manžel si na podnikání půjčoval více peněz, než dokázal splatit a skončil v obrovských dluzích. Navíc si přestali rozumět a následoval rozvod, který ale probíhal v klidu. Na všem se bez problémů dohodli a dodnes je pojí velmi přátelský vztah.

Čtěte také: Vilma Cibulková měla o čtyřicet let starší lásku. Hrozilo, že se spolu upijí k smrti

Podruhé se vdala za herce Miroslava Etzlera, s kterým zpočátku patřili k nejdokonalejším párům českého showbyznysu. Etzler její dceru vychovával jako vlastní. V manželství však museli překonat i velmi těžké chvíle, kdy se Šimona v době dospívání chytila špatné party, stala se závislou na pervitinu a několikrát se léčila. Nakonec se z drog díky vlastní vůli dokázala dostat.

Druhý manžel Etzler jí byl nevěrný s mladou kolegyní

Od té doby se Vilma Cibulková začala zabývat psychickým zdravím. „Pro mnoho lidí je neustále obestřeno pokrytectvím a nedůvěrou, přitom důvěra je při léčbě naší duše jednou z nejpodstatnějších věcí,“ zmínila v pořadu Showtime. Každý den se věnuje dechovým cvičením, které považuje za stěžejní součást péče o sebe. „Začínám ráno ledovou sprchou a následně cvičím s dechem. U této praktiky je důležitá hlavně pravidelnost, protože právě to vám narovná čakry,“ uvedla herečka.

Mohlo by vás zajímat: Dcera Kaisera a Konvalinkové propadla alkoholu a skončila v léčebně. Nyní také hraje

Cibulková se s Etzlerem rozvedla po deseti letech, kdy vyšlo najevo, že se herec během natáčení seriálu FTV Prima Cesty domů zakoukal do o pětadvacet let mladší kolegyně Radky Pavlovčinové.

Smůla v partnerském životě Vilmy Cibulkové nebere konce a láska je pro ni snad zakletá. Ani poslední vážný vztah s hudebníkem Pavlem J. Rybou, o kterém byla přesvědčena, že je konečně tím pravým mužem, neskončil tak, jak si vysnila a přála. Místo svatby přišel rozchod. V úvodním videu z roku 2014 mluví o vztazích i své herecké profesi.

Partnerem Vilmy Cibulkové byl i Miroslav Etzler, který byl hostem pořadu Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.