Tatéři vaří ve dvojici, ale náskok nezískají. Plynový vařič začne stávkovat

Tetování - Prostřeno! S28 (75)

Pátečního vaření se v soutěži amatérských kuchařů s umělci ujmou hned dva hostitelé. Jirka a Honza jsou tatéři a spřízněné duše. Soutěžící vnímají jejich výhodu, ale zároveň si je oblíbili. Budou mít problém s tím, že oni museli vařit sami?

Jirka s Honzou přivítají v pátek soupeře v tetovacím studiu s malou kuchyňkou, která doposud sloužila pouze jako přípravna kávy. Pánové ji upravili, dovybavili kempinkovým dvouplotýnkovým vařičem a místo křesel pro zákazníky postavili jídelní stůl. Tetování je pro oba životní styl a celý večer plánují jako ohromnou improvizaci. Honza prohlásí, že si myslí na výhru, kterou by věnoval někam na charitu. Soutěžící nevědí, co od dvojice vtipálků čekat. Martin má chuť na houby, Roman na grilované maso a Bára na zmrzlinu. Někomu se jejich přání vyplní. Podávat se budou těstoviny s hříbky, brokolicový krém, telecí po římsku a tiramisu.

Vaření ve dvou je rozhodně přínosem v úspoře času. Jeden míchá, druhý krájí, a pokud jde o složitější pokrmy, každý dělá to své. Jirka připraví komplet tiramisu, Honza zase maso. Miroslav si myslí, že není fér, že kluci vaří ve dvojici a on byl na všechno sám. Jedním dechem ale dodává, že byla u stolu větší legrace, než kdyby přišel jen jeden z kluků. Jak na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, dobrá nálada bude panovat i v pátek. Všichni jsou nadšení z prostředí, ve kterém se bude stolovat. Jen Roman hostitelům zkazí náladu, když vytáhne včerejší úkol týdne, na který zapomněl. Mají pocit, že narušuje jejich večer.

Podívejte se na prekérní situaci s vařičem. Proč správně nefunguje?

Roman nerespektuje pravidla zábavy

Nejprve hosté ochutnají úkol týdne – umělecky ztvárněný pokrm. Bude to bruschetta s pomazánkou a rajčaty. Pak přijde na řadu polévka s krutony, které jsou v různých podobách na stole celý týden. Martin si nemůže pomoct a vypije polévku přímo z talíře. Domácí těstoviny s houbami budou pro někoho příliš pikantní. Bára bude zjišťovat, proč Jirka s Honzou jako jediní vaří v Prostřeno! ve dvou. Oni odvětí, že se navzájem doplňují a nedají bez sebe ani ránu. Jirka je ten akční a Honza klidnější.

Hlavní chod, telecí po římsku, se musí smažit na pánvi. To by ale musel plynový vařič fungovat. Jirka si při zapalování spálí ruku a Honza přijde na to, že jedna plotna nefunguje. Je plná vody z vaření. Jídlo tedy dodělají na té zbývající jedné. Bude to ale boj. Po jídle následuje zábava. Soutěžící si vyzkoušejí, jak se tetuje strojkem. Dostanou zadání a rozdělí se do dvojic. Jeden bude tetovat to, co mu ten druhý kreslí prstem na záda. Roman klasicky nerespektuje pravidla a kreslí si, co ho napadne. Pak bude Martina navigovat, aby nakreslil sprostý obrázek. Jak náročný večer dopadne a kdo si odnese výhru?

V pondělí hosté ochutnali neobvyklý pokrm plov. Vzpomenete si, na čem si pochutnali? Správnou odpověď najdete ZDE.

Co je to plov?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima vaření tetování Prostřeno! prima+ Miroslav Bárta Martin Čumpelík Bára Anna Stejskalová Roman Řehák Jan Nešťák Jiří Pacl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.