Technologie hbbTV slaví 10 let: Červené tlačítko umožní vstup do světa zábavy

Právě letos je to 10 let, kdy se na obrazovkách začalo objevovat „červené tlačítko“ nebo také „červený bod“. Tedy tlačítko, které umožní vstup do světa zábavy.

Technologie hbbTV slaví 10 let (k výročí vznikla dokonce speciální stránka) a Prima její využití posouvá stále dál.

V České republice se televize Prima řadí mezi průkopníky této technologie a její diváci si červené tlačítko oblíbili. Naleznou zde nejen archiv pořadů, ale také další aplikace, jako jsou hry a počasí. Mohou dokonce prolistovat Letáky obchodních řetězců. Neméně oblíbené jsou funkce zpětného přehrání, ukládání k oblíbeným s možností odsledovat svůj oblíbený pořad později.

Seriály jako je ZOO, 1. Mise či Polda mohou uživatelé červeného tlačítka zhlédnout dokonce dříve než v televizi. V posledních týdnech se stala rekordmanem ve sledovanosti telenovela Láska klepe na dveře.

Modrooký Turek Can Yaman si podmanil divačky po celé Evropě a možnosti přehrát si několik dílů najednou, a to i ty, které ještě neměly televizní premiéru, jde těžko odolat. Kromě seriálových hvězd ale můžete stisknutím červeného tlačítka vstoupit i do videokuchařky. Vyhledávat v receptech, čerpat inspiraci pro vaření nebo jen sledovat své oblíbené kuchaře, jako jsou Zdeněk Pohlreich, Emanuele Ridi či cukrářská hvězda Iveta Fabešová.

Pokud ještě červené tlačítko nevyužíváte, zkuste ověřit, zda ho vaše televize podporuje a pojďte s námi vstoupit do světa nekonečné zábavy pod značkou iPrima!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.