Jak to bylo, šéfe? Zdeněk Pohlreich porovná, jak se vařilo před lety a jak dnes
Jak to bylo, šéfe? To je otázka na respektovaného šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, která celkem osmkrát padne v nové kuchařské show, odhalující nejen zákulisí legendárního pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa od renomovaných šéfkuchařů.
Šéf se vrací a s ním se můžete těšit na originální retrospektivní výlet po českých profesionálních kuchyních. „Jestli jste měli rádi Ano, šéfe! a chcete se podívat, jak se tu gastronomie změnila za posledních 13 let, tohle je pořad pro vás. Optimismus je zcela namístě a zlepšení naprosto patrné. Buďte optimisty s námi,“ představuje očekávanou novinku sám její průvodce – Zdeněk Pohlreich. Celkem v osmi dílech Jak to bylo, šéfe? představí spolu s vybranými mistry kuchaři osm národních kuchyní.
Šéf se vrací. A s ním se můžete těšit na retrospektivní výlet po českých profesionálních kuchyních. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
V každém díle Jak to bylo, šéfe? Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Jak to bylo, šéfe? Jeden z dílů bude zaměřen na italskou kuchyni. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Zdeněk Pohlreich a Davide Lagomarsino Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
S kolegou, který se specializuje na italskou kuchyni, šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Dojde také na pravou Ameriku nebo na kuchyni mexickou či třeba moravskou. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Gastronomické prohřešky neomlouvá. Zdroj: Prima FTV
Zdeněk Pohlreich v kuchyni.
Zdeněk Pohlreich neponechá ve své restauraci nic náhodě. Zdroj: PrimaFTV
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich Zdroj: Profimedia.cz
Zdeněk Pohlreich moderoval i show První večeře Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich jako hostitel reality show První večeře Zdroj: FTV Prima
První večeře představila pestrý výběr účastníků rande naslepo. Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich přihlíží rande naslepo. Zdroj: FTV Prima
Šéf se vrací. A s ním se můžete těšit na retrospektivní výlet po českých profesionálních kuchyních. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
V každém díle Jak to bylo, šéfe? Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Jak to bylo, šéfe? Jeden z dílů bude zaměřen na italskou kuchyni. Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
S kolegou, který se specializuje na italskou kuchyni, šéfkuchařem Davidem Lagomarsinem Zdroj: FTV Prima/ Jak to bylo, šéfe?
Jak se vařilo před lety a jak se vaří dnes? Pořad též poodkryje pokličky pořadu Ano, šéfe! a zároveň nahlédne pod ruce současných hvězd světového gastronomického nebe, které aktuálně působí v Česku.
Dojde i na histroky ze zákulisí Ano, šéfe!
V každém díle Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Během přípravy menu se společně s hostiteli vrátí k výrazným a charakteristickým situacím z pořadu Ano, šéfe!, které mají přímou souvislost s tématem jejich rozhovoru a zvolenou národní kuchyní. A to nejen formou vyprávění, ale také konkrétních ukázek ze slavného osvětového tažení šéfa nejen po tuzemských gastro podnicích. Dojde tak i na dosud neodhalené historky ze zákulisí natáčení, ale i na zopakování častých kuchařských přešlapů v českém pojetí předmětné národní kuchyně.
Zdeněk Pohlreich zavzpomínal i na své působení v pořadu Ano, šéfe! „Zajímavá doba, která změnila hodně v mém životě. Potkal jsem velikou spoustu zajímavých lidí a dozvěděl se i hodně o tom, jak se u nás žije a žilo. A taky jsem si uvědomil, že dobré jídlo je jedna ze skutečných životních kvalit,“ podotkl.
Jak to bude, šéfe? a vaření ve velkém stylu pod taktovkou Šéfa Pohlreicha sledujte od 2. května večer na Primě a v repríze následnou neděli dopoledne.