Tento týden se v Prostřeno! sejdou velcí hráči. Kdo utratí za jídlo 9 000 korun?

Prostřeno! XXVI (51) - upoutávka

Tento týden bude opravdu napínavý. U ploten a hrnců – a také u slavnostně prostřených stolů – se sejdou účastníci z kraje Ústeckého. Jak jim jejich snažení půjde od ruky? Komu se bude dařit, kdo nebude stíhat a kdo na co zapomene? Jak soutěží zamíchá úkol týdne, kterým je tentokrát příprava dobroty s tajuplným názvem crumble?

Kdo si úkol týdne usnadní a kdo ho naopak vezme z gruntu a ještě vysvětlí, že ho udělal jen on? Prostřeno! bude tento týden zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády, nebude ale nouze ani o napětí. To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení.

Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Tomáš (22) pracuje jako zámečník, rodinu nemá a žije sám

Vystudoval střední školu lodní dopravy a technologických řemesel. Pracoval jako montér, svářeč a zámečník. Nyní se živí jako zámečník kolejových vozidel. Do pořadu jej přihlásil jeho kamarád. Kdyby se Tomášovi podařilo vyhrát, peníze by utratil s kamarády. Jako zábavu si připravil poznávání alkoholu. Menu postavil z jídel, která jsou chutná a zároveň nejsou náročná na přípravu. Co bude svým hostům servírovat? Sledujte už v pondělí, jak proběhne milé přivítání a setkání.

Úterý: Programátor František (32) je se svým životem spokojený

Dříve pracoval jako skladník a nyní působí ve strojírenství jako programátor CNC strojů. Má přítelkyni a tříměsíční miminko. Jeho život je dle jeho slov skvělý. Do pořadu jej přihlásila přítelkyně, peníze by si uložil na účet a pro výhru se pokusí udělat vše. Připraví menu z luxusních surovin v hodnotě 9 000 Kč. Jako zábavu pro své hosty vybral heliové balonky a menu poskládal z jídel, která má rád. K vaření má amatérský vztah, přesto pro výhru udělá, co půjde. Jak se mu podaří vyrovnat se se stresem v kuchyni? To vše zjistíte už v úterý.

Středa: Dobrovolný hasič Martin (33) se chtěl stát profesionálem, sny mu ale překazila nemoc

V průběhu této nemoci skončil dlouhodobě v kómatu. Po probuzení se musel znovu učit chodit, mluvit, číst i psát. Do běžného života se vrátil asi po čtyřech letech. Nebylo to jednoduché, ale rodina a přátelé stáli a dále stojí při něm. Z předchozího vztahu má pejska, kterého si vzal z útulku (pejsek neměl jednoduchý start do života, a tak mu Martin slíbil, že už ho nikdy neopustí). Nyní je Martin šťastně ženatý a má syna Kubíčka. S rodinou rád jezdí na výlety, chodí do bazénu a společně vaří. Už dlouho nad účastí v Prostřeno! uvažoval, až nyní ho ale manželka vyprovokovala a on se přihlásil. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ho příprava ovoce s drobenkou? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu. O hostech se dozvíte více, než jste si mysleli.

Čtvrtek: Trenérka a ředitelka Jana (60) miluje pohyb

Do pořadu se přihlásila, aby měla možnost získat nové zkušenosti a aby mohla dát průchod svému exhibicionismu. Jako další pozitivum bere to, že bude mít pořádnou motivaci doma poklidit. Pokud by vyhrála, část peněz by dala jako sponzorský dar taneční škole a další část by použila na nové dveře do dvora. Pokud bude pěkné počasí, ráda by si pro své hosty připravila jako zábavu tančení salsy na zahradě a soutěž. Vítěz obdrží dáreček. Společně by si chtěla na závěr zazpívat píseň u kytary a jíst dezert venku. Soutěžní jídla si vybrala s ohledem na roční období, protože si myslí, že hosté ocení lehčí pokrmy. Kolik za své menu získá bodů? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Žena v domácnosti Valentina (58) pracovala dlouho manuálně, nyní se stará o domácnost

Má čtyři dospělé děti – nejmladší syn bydlí s ní a ostatní tři žijí v Anglii (dvě dcery a jeden syn). Je čtyři roky rozvedená a nemá partnera. Do pořadu se přihlásila sama, protože jí celá rodina tvrdí, že dobře vaří. Pokud by vyhrála, jela by do Turecka. Soutěžní jídla si vybrala, protože by je mohla zvládnout časově, jsou u ní v rodině tradiční a pasují k ní. Jako zábavu si pro své hosty připraví zpěv a tanec. Jak se jí v pátek podaří splnit svou misi a zaujme její menu dostatečně?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.