Celebrity

7. května 2024 12:50

Eliška Reiglová

Tereza Kerndlová prožila chvíle hrůzy. Po autonehodě ji i s manželem odvezla záchranka

Zpěvačka Tereza Kerndlová (37) má za sebou hrůzný zážitek. Momentálně je ze Španělska zpět v České republice, kde pracuje na dokončení svého nového alba, a právě při cestě za prací narazilo do auta, v němž seděla s manželem, jiné vozidlo. Někdejší členka uskupení Black Milk na sociálních sítích ukázala snímek ze sanitky a děsivé video přímo z místa nehody.

I když je člověk opatrný a dodržuje předpisy, neznamená to, že se vyhne komplikacím v dopravě. Své o tom ví Tereza Kerndlová s manželem. Když stáli na konci kolony, jiné auto do nich narazilo zezadu. Tento incident si vyžádal příjezd složek záchranné služby, v jejichž voze nakonec zpěvačka skončila. Naštěstí bez větších zranění.

„Ahoj, všichni moji, chci se s vámi podělit o přísloví, že když nejde o život, jde o ho*no. Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého 6. studiového alba, a jeden takovýto pracovní přejezd nás málem stál život. Ale díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří,“ napsala zpěvačka na Instagram.

Hrůzné záběry

Na zveřejněném snímku leží Kerndlová na záchranářském lůžku a krk má zafixovaný límcem. Jak konkrétně dopadl po nehodě její manžel, neukázala. Na sociálních sítích ale sdílela také video z místa nehody, z něhož je patrné, že vozidlo, které do nich narazilo, utrpělo velké škody. Sama neupřesnila, co mohlo za tímto střetem stát či jak je na tom řidič druhého auta.

„Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Proto na sebe dávejte všichni velký pozor. Chtěla bych strašně moc poděkovat za obrovskou profesionalitu a pomoc našemu Integrovanému záchrannému systému ČR. Během chvilky se všichni o vše postarají za vás. Ještě jednou díky,“ dodala.

Podívejte se na rozhovor s Terezou Kerndlovou o životě ve Španělsku:

Sdílejte článek
Štítky manžel autonehoda Instagram sanitka zpěvačka zdravotnická záchranná služba Tereza Kerndlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.