Celebrity

7. listopadu 2023 17:15

David Laštovka

Helena Zeťová vyměnila kariéru za lásku v Řecku. Expartnera obvinila z násilí

TOP STAR magazín 2018 (18) - Helena Zeťová

Zpěvačka Helena Zeťová, která slaví 43. narozeniny, o sobě dala poprvé výrazněji vědět v dívčím hudebním triu Black Milk. Po jeho rozpadu se vydala na úspěšnou sólovou dráhu, pak se ovšem stáhla do ústraní a sešla z očí fanoušků. Co dělá dnes?

Dívčí skupina Black Milk, kterou tvořily dcery známých zpěváků Tereza Kerndlová (otec Ladislav Kerndl), Tereza Černochová (otec Karel Černoch) a Helena Zeťová (otčím Lešek Semelka), vznikla náhodou. Všechny tři dívky se sešly v porotě televizní hudební pěvecké show. Všiml si jich producent a hudební skladatel Daniel Hádl, který je dal dohromady a postaral se jim o repertoár. Nadějné trio krásných zpěvaček, které slavilo velké úspěchy, se však po třech letech za velmi dramatických okolností rozpadlo.

Vztahy mezi nimi byly vyhrocené, zvláště pak mezi Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou. „Zeťová Terezu bezdůvodně napadala. Když jí na posledním koncertu nešel mikrofon, řvala na ni v šatně. Je tam obrovská zášť a prý tam došlo i k fyzickému napadení. Několikrát jsem Terezu přistihl, jak je ze Zeťové ubrečená a vystresovaná. Obdivuji ji, že to tak dlouho vydržela,“ prozradil tehdy deníku Blesk otec Terezy Kerndlové, zpěvák Ladislav Kerndl.

Z Řecka se vrátila do rodné vsi na Valašsku

Po rozpadu Black Milk se každá z členek vydala na sólovou dráhu. A nutno dodat, že Zeťové se v ní poměrně dařilo. Jenže se zamilovala do Řeka, odstěhovala se za ním a z českého showbyznysu se vytratila. Do vlasti se vrátila až po jejich rozchodu. Usadila se v rodné vesnici na Valašsku, začala znovu zpívat a v dohledné době chystá comeback.

Čtěte také: Nový vztah na obzoru? Modelka Andrea Bezděková se vídá s pohledným zpěvákem

Zdá se navíc, že čas mezi členkami kdysi populárního uskupení Black Milk všechny rány zahojil. „Byly jsme kdysi v kontaktu, ale Terezka (Černochová) má úplně jiný život. Stejně jako druhá Terezka (Kerndlová) z naší bývalé kapely. Tu jsem za poslední roky na akcích viděla častěji. Zkrátka se naše cesty rozešly, ale myslím, že nám už nikdo neodpáře, že k sobě budeme vždycky patřit, i kdybychom se už neměly vidět. Přeju jim, ať se mají báječně a ať se jim daří. A ať jsme všechny šťastné. Zasloužíme si to,“ prohlásila Zeťová v rozhovoru pro deník Právo.

Bouřlivý vztah se slavným hokejistou

Její velkou láskou byl i bývalý hokejista Jaroslav Bednář. Vztah, který trval tři roky, byl ale velmi divoký. A bouřlivý byl i její rozchod. Helena se dokonce v televizní talkshow slovenské moderátorce Adéle Vinczeové, dříve Banášové, svěřila, že od něj párkrát schytala několik ran hokejkou a skončila v nemocnici s proraženým ušním bubínkem, modřinami a psychickým šokem.

Bednář se ohradil, že si vše vymyslela, protože doma ani žádnou hokejkou neměl, a Zeťovou označil za psychicky labilní. Dnes už se k minulosti ani jeden nevrací, neboť oba žijí spokojeným životem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.