Celebrity

7. listopadu 2023 17:15

David Laštovka

Helena Zeťová vyměnila kariéru za lásku v Řecku. Expartnera obvinila z násilí

TOP STAR magazín 2018 (18) - Helena Zeťová

Zpěvačka Helena Zeťová, která slaví 43. narozeniny, o sobě dala poprvé výrazněji vědět v dívčím hudebním triu Black Milk. Po jeho rozpadu se vydala na úspěšnou sólovou dráhu, pak se ovšem stáhla do ústraní a sešla z očí fanoušků. Co dělá dnes?

Dívčí skupina Black Milk, kterou tvořily dcery známých zpěváků Tereza Kerndlová (otec Ladislav Kerndl), Tereza Černochová (otec Karel Černoch) a Helena Zeťová (otčím Lešek Semelka), vznikla náhodou. Všechny tři dívky se sešly v porotě televizní hudební pěvecké show. Všiml si jich producent a hudební skladatel Daniel Hádl, který je dal dohromady a postaral se jim o repertoár. Nadějné trio krásných zpěvaček, které slavilo velké úspěchy, se však po třech letech za velmi dramatických okolností rozpadlo.

Vztahy mezi nimi byly vyhrocené, zvláště pak mezi Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou. „Zeťová Terezu bezdůvodně napadala. Když jí na posledním koncertu nešel mikrofon, řvala na ni v šatně. Je tam obrovská zášť a prý tam došlo i k fyzickému napadení. Několikrát jsem Terezu přistihl, jak je ze Zeťové ubrečená a vystresovaná. Obdivuji ji, že to tak dlouho vydržela,“ prozradil tehdy deníku Blesk otec Terezy Kerndlové, zpěvák Ladislav Kerndl.

Z Řecka se vrátila do rodné vsi na Valašsku

Po rozpadu Black Milk se každá z členek vydala na sólovou dráhu. A nutno dodat, že Zeťové se v ní poměrně dařilo. Jenže se zamilovala do Řeka, odstěhovala se za ním a z českého showbyznysu se vytratila. Do vlasti se vrátila až po jejich rozchodu. Usadila se v rodné vesnici na Valašsku, začala znovu zpívat a v dohledné době chystá comeback.

Čtěte také: Nový vztah na obzoru? Modelka Andrea Bezděková se vídá s pohledným zpěvákem

Zdá se navíc, že čas mezi členkami kdysi populárního uskupení Black Milk všechny rány zahojil. „Byly jsme kdysi v kontaktu, ale Terezka (Černochová) má úplně jiný život. Stejně jako druhá Terezka (Kerndlová) z naší bývalé kapely. Tu jsem za poslední roky na akcích viděla častěji. Zkrátka se naše cesty rozešly, ale myslím, že nám už nikdo neodpáře, že k sobě budeme vždycky patřit, i kdybychom se už neměly vidět. Přeju jim, ať se mají báječně a ať se jim daří. A ať jsme všechny šťastné. Zasloužíme si to,“ prohlásila Zeťová v rozhovoru pro deník Právo.

Bouřlivý vztah se slavným hokejistou

Její velkou láskou byl i bývalý hokejista Jaroslav Bednář. Vztah, který trval tři roky, byl ale velmi divoký. A bouřlivý byl i její rozchod. Helena se dokonce v televizní talkshow slovenské moderátorce Adéle Vinczeové, dříve Banášové, svěřila, že od něj párkrát schytala několik ran hokejkou a skončila v nemocnici s proraženým ušním bubínkem, modřinami a psychickým šokem.

Bednář se ohradil, že si vše vymyslela, protože doma ani žádnou hokejku neměl, a Zeťovou označil za psychicky labilní. Dnes už se k minulosti ani jeden nevrací, neboť oba žijí spokojeným životem.

ČTĚTE TAKÉ: Vše o hokejovém mistrovství světa v Praze

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.