Celebrity

11. září 2023 15:50

Eliška Reiglová

Nekopejme do chudáka, ale Sagvan Tofi je prostě blb, říká Tereza Černochová

Zpěvačka Tereza Černochová (40) je velice úspěšná, neztratila se v kapelách Black Milk či Monkey Business ani sólo. Přesto si dodnes pamatuje urážku ze strany někdejšího idola dívek, která jí utkvěla v hlavě. Kdyby se jí Sagvan Tofi (59) dnes podíval do tváře, ona neváhá a chytí ho pod krkem.

Tereza Černochová je dcerou populárního zpěváka Karla Černocha. Zesnulý umělec by na ni jistě byl neuvěřitelně pyšný, na hudební scéně se dokázala prosadit a zanedlouho jí bude vycházet třetí sólové album. Na kapelu Monkey Business nicméně nezapomíná, i když je v ní obklopená muži a začíná kvůli tomu na sobě pociťovat změny.

Čtěte také: Matěj Ruppert prozradil, jak přišel o panictví. Měl co dělat, aby se nerozplakal

„Být jedinou ženou v kapele je někdy super a někdy úplně naprd. Odmalička jsem byla klučičí. Ta mužská energie mi dělá dobře. Ale jak jsem zblblá, že jsem pořád s klukama, všude chodím na pánský záchod. V kapele je nás dohromady 13 chlapů a já. Převlíkáš se před zraky všech a oni se také převlíkají před mým zrakem a náš basista nenosí spodní prádlo. Ale já už si z toho hlavu nedělám, miluju je a jsem s nimi strašně ráda,“ prozradila v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte ve úterý ve 21:35 na Primě.

Nesplněná touha

„Můj nástup na gymnázium s hudebním zaměřením byl ostrý, okamžitě mě chtěli vyloučit. Byla jsem dcera člověka, který hraje ďábelskou hudbu, ten pop. Byla jsem černá ovce, trojka z klavíru, operní zpěv taky za tři. Pak jsem si je ale nějak získala, dokonce i po tátovi pak chtěli, aby tam učil populární zpěv. Doba se změnila,“ řekla Tereza Černochová.

Mohlo by vás zajímat: Karel Černoch zázrakem přežil tragickou nehodu. Smrt si ho našla záhy

Popularitu a slávu získala velmi brzy, už jako teenagerka vystupovala s Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou. Samozřejmě jí taková kariéra tak trochu zkřížila cestu ve směru vzdělávání, svého původního zaměření se ale tak úplně nevzdala.

„Já jsem toužila jít na veterinu, ale nepodařilo se mi to. Koncertovala jsem v Black Milk a veterina je o tom, že se musíš učit a ne rajzovat po diskotékách. Tak jsem to obešla tím, že jsem šla studovat zemědělku,“ přiznala.

Hrubián Tofi

Sagvan Tofi je prostě blb. Mně jako dívce před zraky vydavatelství řekl památnou větu, že já nikdy s tím, jak vypadám, nebudu zpěvačka – a už vůbec ne dobrá a vůbec ne populární,“ zavzpomínala Tereza Černochová na to, jak ji ošklivě urazil jeden z někdejších idolů dívek. Kdyby ho dnes potkala, dobře by věděla, jak s ním naložit.

„Mě to tenkrát píchlo u srdce a zamotalo mi to hlavu. Od té doby jsem ho neviděla. A těším se, až na něj narazím, vezmu ho pod krkem a řeknu mu: ‚Chlapče, tak se na mě podívej, někdy je lepší držet mordu.‘ Tak třeba prostřednictvím tohoto pořadu by se to k němu mohlo dostat. Ale nekopejme do chudáka, přátelé,“ doplnila s úsměvem.

Podívejte se na Sagvana Tofiho v gangsterce s nekorektním humorem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.