Celebrity

4. září 2023 16:50

Marie Makovská

Výchova Michala Novotného by u sociálky neprošla. Do školky jezdil pohřebním vozem

Českého herce a moderátora Michala Novotného (44) si diváci pamatují především jako skvělého baviče známého například z improvizační show Partička. S typickým humorem nyní zavzpomínal i na své dětství a prozradil detaily, které by se nelíbily především sociálce.

Z Partičky známe Michala Novotného jako Bohouše, proto herec hned zkraje jako host pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradil, co za přezdívkou stojí. „Michal Suchánek na začátku řekl, že v Partičce nebudu Michal, že Michal je tam jenom jeden, a to on. A že budu třeba Bohouš. Řekl jsem OK, a tak jsem Bohouš,“ zavzpomínal na rychlý verdikt svého kolegy.

Do školky pohřebákem

V rozhovoru s Honzou Dědkem ovšem padla řeč také na to, jak slavný herec vyrůstal. „Tatínek byl pohřebák, oni mu komunisti nic jiného nedovolili dělat. Vozil mě do školky služebním vozem. Jezdili černými 1203. Ta se vyznačovala tím, že měla motor uvnitř. Kamarádi se ostýchali se mnou bavit, protože jsem jezdil do školky s mrtvolami,“ zavzpomínal Michal Novotný.

Čtěte také: Josef Kemr se kvůli milence porval s Hrušínským. Před smrtí přespával v rakvi

Ani dalším způsobem přepravy by rodina sociálku nepotěšila. Když si totiž Michal Novotný jako malý postěžoval, začal ho táta vozit do školy na kole. A rozhodně ne připoutaného v bezpečné sedačce. „Vozil mě na řídítkách, což málem způsobilo, že jsem skončil v tom pohřebním voze. Takže pak jsme chodili pěšky. Kdyby tenkrát měla sociálka takovou sílu jako dnes, tak ho snad zastřelí,“ uzavřel herec.

Plivnutí do tváře

V premiérovém díle 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat už v úterý 5. září od 21:35 na Primě, herec promluvil také o dávném incidentu v metru. Vše pravděpodobně začalo filmem Kobova garáž. „Bylo to o tom, jak kluci z pasťáku utečou pryč. Jako komparz tam byli skutečně kluci z pasťáku a fakt utekli. Nicméně na konci prvního dílu jsem oslovil dívku, ona se se mnou nechtěla bavit, tak jsem ji povalil na zem a zkopal jsem ji,“ popsal záběry Michal Novotný.

Přečtěte si také: Dámy, máte šanci. Richard Genzer je single, bere blondýnky i brunetky

„A v pondělí jsem jel metrem do divadla. Paní tam na mě koukala, byla napružená, pak vstala a plivla mi do obličeje s tím, že vím, za co to je. Nevěděl jsem. Namlouvám si, že to bylo za to, že mě viděla v televizi zkopat dívku. Ale možná že ne…“ uzavřel.

Podívejte se také, koho hraje Michal Novotný v seriálu ZOO:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.