Celebrity

6. října 2024 08:00

Michaela Vlčková

Proslavila se s kapelou Black Milk. Kerndlová žije ve Španělsku a předvádí dokonalé tělo

Zpěvačka Tereza Kerndlová (38) se dostala do popředí českých hitparád díky ikonické popové dívčí kapele Black Milk. Po rozpadu skupiny se vydala na sólovou dráhu, která byla neméně úspěšná. V současné době se Tereza hudbě už příliš nevěnuje. Žije ve Španělsku s manželem Reném Mayerem. Stále má ale silnou fanouškovskou základnu, kterou pravidelně zásobuje novými příspěvky na svém instagramovém profilu. Žhavé snímky nejsou výjimkou.

Tereza Kerndlová se narodila 6. října 1986 v Brně a oslavuje tedy své 38. narozeniny. Je dcerou známého jazzového zpěváka Ladi Kerndla, s hudbou tedy byla v kontaktu již od dětství.

Veřejnost si jí poprvé výrazněji všimla díky působení v dívčí skupině Black Milk, kterou založila v roce 2001 spolu s Helenou Zeťovou a Terezou Černochovou. Skupina se stala oblíbenou na české popové scéně a dobývala hudební žebříčky s hity jako Sedmkrát, Modrej dým či Nechci tě trápit. Nějaký čas tyto tři slečny válcovaly hitparády, avšak v roce 2005 přišla pro fanoušky zdrcující zpráva, že jako kapela ukončují své působení.

Čtěte také: Zpěvačku Kerndlovou odvezla sanitka. Šlo o život, říká po nehodě a zveřejnila foto

Kerndlová se po rozpadu Black Milk vydala na sólovou dráhu, která byla velmi úspěšná. Vydala několik alb, z nichž mezi nejúspěšnější patří alba Orchidej, Retro a Schody z nebe. Mezi její největší hity patří například Anděl, Schody z nebe, Holka jako já či Přísahám. Kromě toho v roce 2010 představila titulní píseň Já chci jen to, co chci k animované pohádce Walta Disneyho Na vlásku, která se řadí mezi nejúspěšnější počiny filmového studia své doby, a to jak z finančního hlediska, tak z pohledu oblíbenosti a kritického uznání. Film měl rozpočet zhruba 260 milionů dolarů, což ho činí jedním z nejdražších animovaných filmů vůbec.

Dalším z vrcholů kariéry Kerndlové byla účast v mezinárodní soutěži Eurovision Song Contest 2008, kde reprezentovala Českou republiku s písní Have Some Fun. Ačkoli se Tereze nepodařilo postoupit do finále, její účast byla pro českou hudební scénu významná, protože tehdy Eurovision nebyla pro Česko běžným polem působnosti.

Život ve Španělsku

V roce 2013 se Tereza provdala za podnikatele Reného Mayera, se kterým tvoří pár dodnes. Minulý rok slavili v Barceloně krásné 20. výročí. „Neuvěřitelné, ale krásné. 20 let SPOLU a to 24/7,“ napsala muzikantka v prosincovém příspěvku. Dvojice společně žije ve španělské obci Estepona v provincii Málaga.

V současné době se Kerndlová hudbě příliš nevěnuje. Zatímco si užívá spokojený rodinný život s manželem ve Španělsku, jejím posledním vydaným hitem byla skladba Jméno, kterou představila v roce 2020. Je však možné, že se na hudební scénu vrátí a to možná velmi brzy. „Tereza Kerndlová momentálně nekoncertuje. Opět v roce 2025,“ má napsáno kráska ve svém biu na Instagramu a fanouškům tak dává naději na svůj comeback. Je však možné, že se popisek týká pouze koncertování.

Přestože nyní už nevydává nové písně, z dob své největší slávy si udržela spoustu věrných fanoušků. Na Instagramu ji sleduje přes 180 tisíc uživatelů. Tereza své fanoušky pravidelně zásobuje novinkami z jejího života. Často také sdílí odvážné fotografie, ze kterých jistě mají radost především fanoušci mužského pohlaví. Tereza, která má velkou zálibu i v módě, vypadá naprosto skvostně. Nejenže se umí dokonale oblékat a vyladit své outfity do posledního detailu, má ale také výstavní postavu, se kterou by byl hřích se nechlubit.

Tereza Černochová plní sen zesnulému otci. Vedle Rottrové se občas hanbím, přiznala zpěvačka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 10. 2024

Zařízení, na kterém jste závislí ve svém každodenním životě, může dnes náhle selhat. To vás může uvrhnout v paniku, ale nespadněte do této pasti. Zavolejte příteli, který se v těchto věcech vyzná, nebo přivolejte odborníka. V takových chvílích je nejlepší se poruchou netrápit, ale prostě ji co nejrychleji odstranit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.