Celebrity

28. června 2023 14:09

Eliška Reiglová

Tereza Ramba se odhodlala k velkému kroku. Dala sbohem dlouhým vlasům

Tereza Ramba (33), za svobodna Voříšková, patří mezi nejobsazovanější současné herečky u nás. V minulosti mnohé překvapila, když se ze zdravotních důvodů zbavila pro ni charakteristické pihy. Nyní fanoušky šokovala po letech znovu, když se pochlubila novým, výrazně kratším účesem.

Herečka Tereza Ramba, kterou si většina z nás vybaví hlavně z filmového plátna, má širokou fanouškovskou základnu. Příznivci jsou jí věrní i na sociálních sítích a právě tam je překvapila novinkou. Nechala si výrazně zkrátit vlasy.

„Už nějaký čas mám strašně krátký vlasy,“ napsala Ramba k fotografiím, na kterých je z různých úhlů zachycené, jakou proměnou prošla. Podíl na ní má i nový film, který natočila, a tak těžko říct, zda si v krátkých vlasech sama libuje, či už se těší, až dorostou.

Tereza Ramba v novém filmu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.