Celebrity

21. června 2023 05:30

Vanesa Havlíková

Terezie Tománková o reakcích diváků: Nepěkné maily chodí pořád, nadávají mi všichni

Terezie Tománková v 7 pádech Honzy Dědka

Terezie Tománková (44) je velmi úspěšná televizní moderátorka. Začínala jako parlamentní zpravodajka a tento rok oslavila neuvěřitelných 25 let v televizi Prima. Ve speciálním díle oblíbené talkshow prozradila, jaká je doma i jak se staví k hanlivým reakcím diváků.

Moderátorka CNN Prima NEWS Terezie Tománková je známá zejména z diskusního pořadu Partie Terezie Tománkové. Na Primě však figuruje už od roku 2000, kdy zde nastoupila jako parlamentní zpravodajka po vystudování žurnalistiky v Olomouci.

Mohlo by vás zajímat: Tománková ukočírovala Babiše, Pavlovi nestranila. Kdo je žena, která zazářila v debatě?

Na Primě jsem krásných 25 let, jenom mě děsí, jak rychle to uteklo. Nepěkné maily chodí pořád. Nadávají mi většinou všichni. Zastánci opozičních stran i těch vládních. Tak si říkám, že jsem to snad udělala spravedlivě, když nadávají všichni. Mívám pak takové hezké nedělní odpoledne,“ snaží se Tománková brát reakce diváků s nadhledem.

Dynamická domácnost Terezie Tománkové

Své pravidelné diskuse s politiky Terezie Tománková moderuje od roku 2014. Dnes je v této disciplíně velmi zkušenou profesionálkou, což dokazuje v každém rozhovoru. Zatímco v politických debatách proslula vedle profesionality také stoickým klidem, doma tak flegmatická být nedokáže.

„Doma dokážu být dynamická. I můj muž je dynamický. Máme to doma dynamické. Každý máme trošičku profesní deformaci. Já jsem netrpělivá, pokud mi někdo neodpovídá konstruktivně. Také jsem trošku podezíravá, že za odpovědí ,nevímʻ by mohla být lepší odpověď,“ přiznala moderátorka v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Terezie Tománková promluvila o soukromí. S dcerou jsou silná dvojka

„Má právo nevědět, ale já mám právo zjistit, jestli to fakt neví. Můj muž se občas ohrazuje, že není politik a že nechce mít doma moderovaný rozhovor,“ dodala upřímně Terezie Tománková a odhalila, že si často nosí práci domů a dokáže být velmi emotivní.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.