Tomáš Klus ulehl s ošklivou nemocí. Odpočinek není ostuda, vzkazuje fanouškům

Tomáš Klus se se svými fanoušky podělil o nemilou zprávu. Kvůli svému zdravotnímu stavu byl nucen přerušit natáčení seriálu. Oblíbený hudebník a herec vyzval své fanoušky, aby nekašlali na své zdraví.

Tomáš Klus (37) nepatří mezi ty, kteří by něco dělali napůl. V práci se vždy snaží podávat maximální výkony, ale to ho bohužel doběhlo. Tak dlouho si totiž namlouval, že mu nic není, až ho skolila nemoc. „Před týdnem mě vcukuletu během hodiny zahnala do postele zničehoniční zimnice a krom takové té chřipkové slabosti všeho, nic dalšího nepřibrala. Tak jsem si dal den voraz a dobrý. Zase normální tempo. Musím makat, žádný štráchy. A předevčírem znova přepadovka, během chvíle,“ napsal Klus ve svém příspěvku na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Ewa Farna a její lásky. Klus ji podvedl, Marcuse Trana jí přebrala Martina Gavriely

Pauza od natáčení

Svým sledujícím otevřeně naznačil, že je ten typ člověka, který si nepřipouští slabost. Když už se ale cítil skutečně pod psa, rozhodl se zajít za produkcí seriálu ZOO, ve kterém ztvárňuje roli Filipa Jandy a omluvil se jim s tím, že se necítí dobře. K jeho velkému překvapení mu bylo vyhubováno. „Tak jsem se vydal za produkcí a omluvil se a oni... mi vynadali! Že, co se omlouvám, že to je jasný. A já říkám, že jim nadělám práci a oni, že zdraví je přece přednější, a já jako bych vypadl z nějakého podivného refrénu, co jsem si celej život zpíval falešně. Že nemůžu polevit, zklamat, ukázat slabost,“ svěřuje se Klus svým fanouškům na sociálních sítích s tím, že se z nemoci nakonec vyklubal těžký zánět dutin a zánět středního ucha.

Ke své upřímné zpovědi připojil fotku z postele, ve které mu dělá doprovod jeho čtyřnohý kamarád. „Tak si tu teď s Róďou ležíme. On je nejšťastnější pes na světě, protože leží na páníčkovi pod peřinou, chrápe a příšerně prdí, což je druhý důvod díků pro mou nemoc. Mám to skrz ty ucpaný dutiny o dost snazší než každý, kdo nás přes den přijde pozdravit,“ popisuje svůj aktuální program autor hitu Pocity.

Čtěte také: Tomáš Klus zažil nepříjemnou zkušenost. Okradli ho a přišel o to nejcennější

Dále vyzval všechny, kteří k životu přistupují s podobným workoholismem jako on, aby to změnili. Své fanoušky upozornil na nutnost odpočívat a chránit své zdraví. „Chci jen říct, jestli to máte taky tak, přestaňte si zpívat ten falešný refrén, nemoc není slabost a odpočinek není ostuda: svět nepotřebuje lidský stroj, ale zdroj spokojeného lidství, což je zdravé tělo, řeč a mysl. Pečujme o sebe správně, správci, naše vnitřní i vnější spokojenost má nedozírný vliv na naše okolí, na náš svět," vzkazuje svým sledujícím Tomáš.

Takhle oslavil Tomáš Klus své narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.