Tomáš Matonoha je na Velikonoce sám. Rodina si svátky užije v zahraničí

Tomáš Matonoha na Velikonoce bude v divadle

Tomáš Matonoha (52) je o velikonočních svátcích sám. Jeho rodina sice odlétá do Barcelony, on si ale užije úplně jiný adrenalinový výlet. Kde ho můžete potkat?

Velikonoční tradice má Tomáš Matonoha (52) v krvi už od samého dětství. Dříve je totiž trávil na venkově, kde se pravidelně dodržovaly. „Chodilo se s dětmi mrskat. Ale na rovinu, lidé čím dál méně otvírali chalupy. Letos Velikonoce mít nebudeme, jelikož já zkouším v divadle a moje žena s dětmi jede do Barcelony. Já podle počasí vyrazím do Alp na kolo nebo na lyže,“ popsal herec, co plánuje na velikonoční svátky.

Pomlázku dědí z generace na generaci

Koledovat sice Matonoha chodíval, pomlázku ale vždy kupoval. Přitom k jejímu upletení měl dobré předpoklady. „Na základní škole jsme pletli bužírky, ale pomlázku neumím. Mám takovou starou, kterou léta dědíme, ale letos teda mrskat nebudu, když jsem pryč,“ prozradil Matonoha, který dříve po mrskačce dostával nejen vajíčka, ale i nějakého toho panáčka. Poslední dobou už ale koleduje bez alkoholu, jelikož nepije.

Čtěte také: Adéla Gondíková o Velikonocích hřeší. Ke mně děti neposílejte, vzkazuje rodičům

Právě abstinence je jedním z důvodů, proč by Tomáši Matonohovi jeho věk hádal jen málokdo. Velkou roli v jeho vitalitě určitě hraje i skutečnost, že se vždy může opřít o spokojený rodinný život. Už 19 let je šťastně ženatý s herečkou Lucií Benešovou (48), známou například ze seriálu Slunečná. S ní mají dvě vlastní děti (dceru Laru a syna Štěpána), dále adoptovanou dceru Sáru a také syna Luciána z předchozího vztahu Lucie s hercem Filipem Blažkem (49).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.